Steam Kış İndirimleri Başladı

🕒 Konu sahibi 22 saat önce aktifti
"bu konaminin oyunu değil, hideo kojimanın oyunudur", "kojimanın konamiye son kıyağı" gibi yorumlar duydum, yani konamiye değil kojimaya bakmak lazım kojima bir efsane oyun dünyasında
ama yine 60 fazla geliyor

Kojima son kıyağını yapıp mı ayrıldı konamiden yani :)

Bilmiyorum ya tereddütteyim nedense biraz daha bekleyelim bakalım :)

ben oyunu beğeneceğimi düşünüyorum da, fiyat sıkıntı
ortak alalım senin hesapta dursun bana paylaştır he asjhd :D

euro truck smilatör 2 aldım.

Benim için fark etmez paylaşım olaylarını filan bilmiyorum ben ama söyliyim baştan para olayını nasıl halledeceğiz :D

Far Cry 4 37 TL ne diyorsun değer mi usta Bal Porsuğu

kesinlikle al, ben ilk çıktığı zamanlar rus keyi olarak almıştım g2a dan, 35 TL ye falan gelmişti ama sadece rusça, ingilizceye çevirmek için az uğraşmadım :D
şimdilerde valley of the yetis dlcsini satın aldım indirime girince ama steamden aldım uplaye giremeyeceğim için korsan olarak indirdim dlcyi sonuçta parasını verdim diye, dlc de çok güzeldi

sen steamden al, ben sana dlcyi de göndereyim hatta envanterde duruyor

kesinlikle al, ben ilk çıktığı zamanlar rus keyi olarak almıştım g2a dan, 35 TL ye falan gelmişti ama sadece rusça, ingilizceye çevirmek için az uğraşmadım :D
şimdilerde valley of the yetis dlcsini satın aldım indirime girince ama steamden aldım uplaye giremeyeceğim için korsan olarak indirdim dlcyi sonuçta parasını verdim diye, dlc de çok güzeldi

sen steamden al, ben sana dlcyi de göndereyim hatta envanterde duruyor

Verdin gazı yine bana :D alıyorum kapanışı Far Cry ile yapalım :) Online modu filan mi var bunun çok oyunculu yazıyor.

Verdin gazı yine bana :D alıyorum kapanışı Far Cry ile yapalım :) Online modu filan mi var bunun çok oyunculu yazıyor.

var da pek kimse yok sanırım, hikayesi oynayış süresi beni ilgilendirir zaten multi önemli değil
al sana dlcyi yollayayım da envanterde boş boş durmasın :D

var da pek kimse yok sanırım, hikayesi oynayış süresi beni ilgilendirir zaten multi önemli değil
al sana dlcyi yollayayım da envanterde boş boş durmasın :D

Tamam eyvallah gönderirsin şu paylaşım işini de halledelim sana paylaşım yapmadık.

İndirimlerin sona ermesine son 1 saat arkadaşlar.

Evet arkadaşlar Steam yaz indirimleri tekrar başlamış bulunmaktadır. Bu sene Steam indirimleri sabit tutmayarak indirim oranlarında değişkenlikler olacağını açıkladı. Fırsatları iyi değerlendirmek ve kaçırmamak için takipteyim güzel fırsatları burada da paylaşacağım.

Yönetici bir arkadaş konuyu indirimler sona erene kadar sabitleyebilir mi ?

Emre KaraBiber Kuzey Onurcan Forsetizmirli~

Geri