Steam Kış İndirimleri Başladı

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Oyuncuların, büyük heyecanla beklediği Steam Kış İndirimleri dün akşam 20.00 itibariyle başladı. Kış indirimleri süresince binlerce PC oyunu çeşitli indirim fırsatları ile birlikte oyunculara satışa sunulacak.

İlk günden gözümüze çarpan yapımlar olarak Besiege, Telltale Games’in Game of Thrones serisi, MGS V: The Phantom Pain, Killing Floor 2, The Witcher serisi, TES V: Skyrim yapımlarını önerebiliriz. Artık Steam indirimleri başlangıçta nasıl başladıysa son güne kadar sabit olarak devam ediyor. Yani oyun alırken “Sonradan indirime uğrar mı acaba?” sorusu son buldu. Gönül rahatlığı ile beğendiiniz indirimli oyunu alabilirsiniz.

Steam Kış İndirimleri 4 Ocak tarihinde son bulacak. Bu indirim döneminde hangi yapımları almayı düşünüyorsunuz? Cevaplarınızı merakla bekliyoruz.

gabe-newell-steam-indirim-640x360.jpg

Multiplayer

güzel oyun tavsiyeniz varmı alabiliceğim

kütüphanemde olan oyunlardan söyleyeyim
Witcher 3
MKX
South Park Stick of Truth
Dishonored (Çok methediyorlar ama ben alışamadım, 1 seneyi aşkın süredir kütüphanemde)

yahu MadMax'i de 44.5 TL'ye almıştım daha 1 ay önce, şimdi 30 TL, daha oynamadım bile boşuna almışım

kütüphanemde olan oyunlardan söyleyeyim
Witcher 3
MKX
South Park Stick of Truth
Dishonored (Çok methediyorlar ama ben alışamadım, 1 seneyi aşkın süredir kütüphanemde)

yahu MadMax'i de 44.5 TL'ye almıştım daha 1 ay önce, şimdi 30 TL, daha oynamadım bile boşuna almışım

biraz bakmak lazım hoşuma giden olursa alırım
bende mkx telefondan bile oynuyorum yani :D

telefondan olmaz takacaksın aleti 2K@60FPS tam detayda oynayacaksın :D

bu aralar eve uyumaya gittiğimden pek pc ye oturamıyorum tefonlada olsa sarıyor az bucuk :/

Witcher 3 bence yılın oyunudur. Fiyatı uygun şuan gayet porsuğun dediği gibi kaçırmayın derim.

"Headshot bro nice pic" gamer ağzı yapayım azcuk :D

Ben hala online olmayan oyunlari torrentten indirme faniyim. For ex : witcher

Neyse bi kutu acayim dedim bicak cikti sattim 270 lirayi oyunlara gomdum pisman degilim.

Fiyat konusundan dolayı bazı oyunları bende satın almıyorum. Tabi ki bende hala torrent kullanıyorum. Bütçeme göre uygun bir fiyat daha doğrusu oyunun bana göre ettiği değer kadar uygun bir fiyatta yakalarsam satın almayı tercih ederim.

The Long Dark Güzel bir survivor oyunudur. Survivor tarzı oyun severlere tavsiye ederim. Şuanda %50 indirim fırsatı sunulmuş.

Yönetici arkadaşlardan biri konuyu indirim süreci bitene kadar sabitleyebilir mi rica etsek.

metal gear solid V: the phantom pain
hikayesi oldukça uzun ve güzel bir oyunmuş, alınır mı 60 TL?

Evet çok olumlu yorumları var MGS V in online moda sahip olduğunu da düşünürsek değebilir. Herkes de hikayesinin baya uzun olduğuna vurgu yapıyor. Açıkcası ben satın almadım oyunu konami yapımlarına pek olumlu bakmıyorum ama bu oyun hakkında neredeyse hiç kötü yorum duymadım.

Geri