Steam Kış İndirimleri Başladı

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ortalama seviyede bir yarış oyunu ben daha iyisini almak istiyorum derseniz paraya kıyar Dirt Rally alırsın oda 50 tl küsür civarlarında bence bunun fiyatı uygundur.

Save 77% on DiRT 3 Complete Edition on Steam

Biliyorum bu oyun konsol oyunu ama bu fiyata konsollarda biraz zor bulunur o yüzden paylaştım. Benim için sıkıntı yok ben her türlü oynarım yeter ki uygun olsun diyenler düşünebilir :)

Save 79% on Resident Evil 6 Complete on Steam

Gel gelelim son oyunumuza :) bu oyun açık dünya da hayatta kalma mücadelesi verebileceğiniz tarzda bir oyun özellikle atmosferleri ve efektleri çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim. Bence bir göz atılabilir :)

Save 66% on The Long Dark on Steam

Lord of the ring ve orta dünya atmosferini yeniden yaşamak isteyen arkadaşlar düşünebilirler :)

Save 75% on Middle-earth

Benim uzun yıllardır severek oynadığım bir oyundur. Hala arada sırada arkadaşlarımla birlikte oynarım. Sizde arada arkadaşlarınızla stres atmak için çıtır çerez niyetine oynayabilirsiniz diye düşünüyorum :)

Save 90% on Serious Sam 3: BFE on Steam

Artık son saatleri giriyoruz arkadaşlar :o1: bir kaç oyun daha paylaşayım.

Strateji oynamak istiyorum ama içinde savaş olmasın ben tatlı tatlı şehrimi kurayım, ticaretime bakayım, işte ne bileyim ihracatıma gerekirse ithalatıma bakayım. Arada sırada corsanlarla dalaşayım aksiyon da olsun :) diyen arkadaşlar için önerdiğim eğlenceli fiyatı da uygun bir oyundur.

Save 50% on Dawn of Discovery Gold on Steam

Bu oyun hakkında net bir şey söyleyemiyorum. O kadar çok önerildi ki artık herkes önerince meraktan bende alayım dedim klasik arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz FPS Shooter tarzında bir oyun bakalım umarım beğeniriz :)

Save 75% on Borderlands 2 on Steam

Bu konuyu sabitlemeyi unuttuk ya

Klasik bir survivor tek farklı tarafı güzel bir hikayesi var :)

The Forest

bu yıl ki kış indirimlerinden önerdiğiniz var mı. batman arkham cityi aldım, gta 5i düşünüyorum ama sistem yeterli olur mu emin olamadım yazayım da buraya siz onaylarsanız alayım. :/

intel core i7 2.40 ghz
12 ram
nvidia geforce 940m ekran kartı.

İlgimi çeken hiçbir oyun yok şuan, L.A Noire, The Saboteur veya Bully'nin 2. oyunları çıkarsa heyecanlanabilirim ancak :D

bu yıl ki kış indirimlerinden önerdiğiniz var mı. batman arkham cityi aldım, gta 5i düşünüyorum ama sistem yeterli olur mu emin olamadım yazayım da buraya siz onaylarsanız alayım. :/

intel core i7 2.40 ghz
12 ram
nvidia geforce 940m ekran kartı.

Full grafik zor bide dizüstü pc çok ısınır açsa bile önermem :) Medium a çekersen sıkıntı olmaz sanırım. İşlemci modelin ney ?

grafik kartı 950m olaydı iyiydi bide :D

Full grafik zor bide dizüstü pc çok ısınır açsa bile önermem :) Medium a çekersen sıkıntı olmaz sanırım. İşlemci modelin ney ?

grafik kartı 950m olaydı iyiydi bide :D

bu pc ile assasins creed syndicate, shadow of mordor, rise of tomb raider bitirmişliğim var ya. :d modeli 5500u yazıyo reis.

the witcher çalıştırır mı onu da alayım. :/

bu pc ile assasins creed syndicate, shadow of mordor, rise of tomb raider bitirmişliğim var ya. :d modeli 5500u yazıyo reis.

the witcher çalıştırır mı onu da alayım. :/

Açar açar kısarsın biraz grafikleri yanmasın pc :D witcher baya ucuz kaçırmayın zaten

Akhilleus ücretsiz olan steam oyunları diye sabit bir başlık istiyoruz.

Giyim markası zannettim modellere bakmaya gelmiştim.:T:

FlaxLy Evet maalesef indirimler sona erdi bir sonraki indirime artık :o1:

Mueddeb üzgünüm ama giyim markası değil. Steam dijital bir oyun platformu yada mağazasıdır diyebilirim. :cici:

Geri