Starbucks'ta en sevdiğiniz içecek.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
UPS'in 10 centlik kahveleri neyime yetmiyor, Roermond outletinde Starbucks vardi disarda oturan bir hanim abla bardagi gorunsun diye cesitli pozlar verirken gozgoze geldik ikimiz de gulusmustuk :D bence utanmisti.p

Yabani hatirliyor musun oude plekte bir cocuk vardi surekli kapsalon yemekten ve automaattan yemek almaktan bahsediyordu ruh hastasi :D aklima geldikce guluyorum.

UPS'in 10 centlik kahveleri neyime yetmiyor, Roermond outletinde Starbucks vardi disarda oturan bir hanim abla bardagi gorunsun diye cesitli pozlar verirken gozgoze geldik ikimiz de gulusmustuk :D bence utanmisti.p

Yabani hatirliyor musun oude plekte bir cocuk vardi surekli kapsalon yemekten ve automaattan yemek almaktan bahsediyordu ruh hastasi :D aklima geldikce guluyorum.

O hangisi bilmiyorum Hollanda tamamen silindi hafızamda ortalık ruh hastası dolmuş zaten ama şey unutulmaz blikje in water

orta şekerli türk kahvesi her zaman tercihimdir
hiç bu tarz yerleride içeceklerini de sevmem ama gençler işte gidiyor

Hayatımda hiç gitmedim buraya. Kimsenin gitmesini de tavsiye etmem.

Fakirim bem starbaks bilmem.

Garibucks açılsa fena olmaz öt kadar kahve 15 tl

Americano’dan başkası yalan.

starbaksa gitmek niye zenginlik/elitlik göstergesi olsun ya ahaha. hiç gitmediğiniz belli çünkü iç oğlanı çok haklı. cidden dandik kafelerde leş gibi ufacık kahvelere bi dünya para ödüyorsunuz. starbaks size maximum 15 lira verdiğiniz kahve sonrası bedava internet ve şarj imkanı sunuyor. ben tercih etmiyorum uzun süre oturmayı ama saatlerce otursanız kimse kalk git demiyor. kahve gözünüzün önünde yapıldığından temizliğinden şüphe duymuyorsunuz. istersen soya sütüyle istersen badem sütüyle yaptır kahveni, bu gibi alternatifler için ekstra ücret bile talep etmiyorlar hangi kafe yapıyor bunu? buyurun o elitist, burjuvazi, enteller gidiyor hep diye yerdiğiniz starbaksın mülteci istihdam haberi: https://www.google.com/amp/s/www.nt...ulteci-istihdam-edecek,qkrXCAIWLEmC23AYlVlB6Q
starbaks hakkında makale bile yazabilirim. starbaksçıyız. :D

yanlis anlasilma olmasin gitmiyorum (ki gidiyorum)
ya da kimler gidiyor vs kategorize etmek icin degil
neden denmis ona binaen soylemek istiyorum
kulturel asimilasyon, o da cok uzun mevzu :)

ne dediğini hiç anlamadım ama üstteki hanfendiye katılıyorum.çok önemli bir konuya değinmiş.kesinlikle haklıdır.

mesela neyi?
bana anlasilmaz denmesine uzuluyorum
feci hem de
papatya limonatasi satan cocuk duyarliligindayim bugun
ben sizi anliyorum mesela
hayatim 20 kelime "egzistansiyalist"deme bana "var ol" neyine yetmiyor diyorsunuz :)
evet aciklamak istiyorum anlasilmayan nedir?

Juliette: fkdhdhs djdgsjdj djdsdjdjddhdj
Ben: anlamıyorum
Juliette: fkdhdh usgajdk dhej diyorum bunun neyini anlamadın.bak tekrar ediyorum fdhdhdj djdjdhdk jdhdk tamam mı?
Ben : tamam bence de öyle kesinlikle haklısın.allah benim belamı versin bunu nasıl anlamadım ben

:d

anlamamak bir insana ancak bu kadar yakisabilir
o kadar guzel anlamiyorsunuz ki insan gipta ediyor :)
ben gidip uyanayim bu kabustan

oIIncv.jpg

Geri