Starbucks'ta en sevdiğiniz içecek.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gqEZmZ.jpg
[/url] bu aralar latte macchiato karamel fındıklı vanilyalı takılıyoruz bakalım fena değil

süt bazlı karamel soslu extra çikolata parçacıklı frappuccino severim soğuklardan
sıcaklar dan filtre kahve.

Daha önce hiç gitmedim ayrıca Türk kahvesi dışında kahve sevmem.

Ben de hiç gitmedim. Hiç ilgimi de çekmedi. Nilü'nün aldi'de olduğunu söylediği vafılı da almadım daha. Canım rösti çekti aldi deyince. :gamer:

çok varoş ve fakir olduğum için hiç gitmedim.o ne öyle ya.Brezilyalı ismi gibi uzun içecek ;d

Gitmek tercihim olmamıştır, gruba ayak uydurmak için gittiğimde de filtre kahve alır çıkarım sıradan.

Starbucks kahvesi sevmem ama şu sıralar çıkan Salted Toffee Macadamia Latte'si güzel. Bir de aşırı ağır olduğu için senede bir kere içebildiğim dönemsel kahvesi Pumpkin Spice Latte. Onun dışında filtre kahve içiyorum ve Starbucks'ınki berbat.

Buzlu filtre kahvesini seviyorum. Canım isterse biraz da vanilya aroması istiyorum, fena olmuyor.

Burda Starbucks yok. -.-
Olsa bizde bilirdik, gidip bir şeyler içip fotoğrafını paylaşmayı.

Starbuck's kahveleri niyeyse bana yağlı geliyor, sevmediğim garip bir tat bırakıyor.. Kullandıkları çekirdek, kavruluş süresi, demleme vs de etken olabilir bunda.. Kahve almayı tercih etmiyorum kendilerinden..

Bence kahveleri güzel ama öyle özellikle gidip içmem

Geri