Stalklamak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kadınlar bu işin piri olmuş durumdalar, benim bile bilmediğim şeyleri bulabiliyorlar. Şaşırıyorum aslında, ama hesapları kapatınca kafa rahat.

Şu stalk denilen şey büyük nimet , çok faydasını gördüm ((:

İnternette olmasa da dışarıda bir nevi stalk uzmanıyız galiba. Bilgisayar üzerinden stalk işini bilgi destek komutanlığından Emrah'a sormak lazım. Anında cevap.

Bir insanın başka bir insanı gereksiz yere yüceltmiş olduğu anlamsız bir eylem.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Ne kadar kucuk dusunuyorsunuz ya .p Biraz buyuk dusunun .p
Isle ilgili onemli konusmacilar, alanin onde gidenleri hep stalklanir.
Hayati neymis, nerelerden gelmis, nasil basarmis. Hatta cok da onemlidir bu.
Illa stalklamayi facebook ve instagram'da yapmak zorunda degilsiniz gencler .p
Google'da yapin.. Alaniniz nereye gidiyor, yeni fikirler nerelerden cikabilir, kimlerle iletisime gecmelisiniz vs vs.
Ne güzel ifade etmişsin.

Stalklamak diyince akıl hep karşı cinse ya da olası rakiplere (?!) gidiyor.

Niyet önemli...

Bir insanın başka bir insanı gereksiz yere yüceltmiş olduğu anlamsız bir eylem.
Aaa Lefty'ciğim öyle deme. O kadar çok yalancı var ki... Mecbur kalıyorsun stalkla öğrenmeye. Herkes sen ben değil ki... Ne masallar var. Aklın şaşar. ljgnflfk

Aaa Lefty'ciğim öyle deme. O kadar çok yalancı var ki... Mecbur kalıyorsun stalkla öğrenmeye. Herkes sen ben değil ki... Ne masallar var. Aklın şaşar. ljgnflfk
Sosyal medyada sergilenen her şey doğru değildir, yazılan yorumlar ile gerçek davranışlar bile çok farklı çıkıyor.

İnsanları kendi ait olduğu çevrede gözlemleyip doğru şekilde tanımak mümkün olur yoksa sanalda çoğu şey abartılı ve gerçek dışıdır.

Sanalda her şey anlatılmaz ancak senin bahsettiğin şekilde sosyal medya paylaşımları ile anlatımları farklı çıkanlar oluyorsa onu bilemiyorum. Yeni tanıştığım hiç kimsenin sosyal medya hesabını merak etmem, bana gerçek yaşamda ne fikir verdiği önemlidir.

Sanal dünyada iş amaçlı kullanılan profil oluşturulmadıkça çoğu şey zaten abartılı olabilir.

@angie,

Gitmediği ülkenin fotoğraflarını gitmiş gibi paylaşan bile var. Oraya giden birinden rica ediyor, beş foto da onun için çekiyorlar. O yüzden sanalı fazla ciddiye almadan kişileri gerçek hayatta ve yüz yüze tanımak çok daha güvenli olacaktır.

Sosyal medyada sergilenen her şey doğru değildir, yazılan yorumlar ile gerçek davranışlar bile çok farklı çıkıyor.

İnsanları kendi ait olduğu çevrede gözlemleyip doğru şekilde tanımak mümkün olur yoksa sanalda çoğu şey abartılı ve gerçek dışıdır.

Sanalda her şey anlatılmaz ancak senin bahsettiğin şekilde sosyal medya paylaşımları ile anlatımları farklı çıkanlar oluyorsa onu bilemiyorum. Yeni tanıştığım hiç kimsenin sosyal medya hesabını merak etmem, bana gerçek yaşamda ne fikir verdiği önemlidir.

Sanal dünyada iş amaçlı kullanılan profil oluşturulmadıkça çoğu şey zaten abartılı olabilir.
Stalklamasak evli olduğunu öğrenemicez bence iyidir arkdslr seven sevdiğini stalklasın
Sevmediğini de stalklasın nolcak ki

Stalklamasak evli olduğunu öğrenemicez bence iyidir arkdslr seven sevdiğini stalklasın
Sevmediğini de stalklasın nolcak ki
Evli olduğunu öğrenebilmen için gerçek hesaba ulaşman gerekiyor ayrıca sahte hesaplarla bir sürü sevgilisi olan da var.

Boşandım diyor ancak aslında evli ve sosyal medya hesabında da eşi ile hiç fotoğrafı yok. Böyle örnekler de var.

sanal denetim toplumuna hoş geldiniz. sistem bizi, biz birbirimizi denetliyoruz...bravo bize

bu arada ücreti mukabilinde stalkladığınız kimsenin: medeni durumu, malı mülkü, anasının kızlık soyadı, ebesinin örekesine kadar öğrenilir. malum hökömetimiz pek beceriksiz olduğu için bütün yurttaşların bilgileri ortalıkta dolaşıyor.

ay, ben her şeyi ve herkesi stalklarım.dfhdfg kişileri, gideceğim mekanları, iş yapacağım insanları, arkadaşlarımı ya da arkadaş olabileceklerimi. alışveriş yaparken bile 61146 kere ürün yorumu okuyup inceleyerek karar veririm. hatta kendimi bile ara ara aratırım.gfjh abuk sabuk bir şey çıkıyor mu, fake profil vb. şeyler açılmış mı diye.dfjhd tertemizim, sadece linkedin profilim çıkıyor, mis gibi<3

ay, ben her şeyi ve herkesi stalklarım.dfhdfg kişileri, gideceğim mekanları, iş yapacağım insanları, arkadaşlarımı ya da arkadaş olabileceklerimi. alışveriş yaparken bile 61146 kere ürün yorumu okuyup inceleyerek karar veririm. hatta kendimi bile ara ara aratırım.gfjh abuk sabuk bir şey çıkıyor mu, fake profil vb. şeyler açılmış mı diye.dfjhd tertemizim, sadece linkedin profilim çıkıyor, mis gibi<3
yoo inciğini cıncığını biliyoruz, peşindeyiz...

Uzun zamandır kimseyi stalklamıyorum çünkü ya üzüldüğüm bir şey oluyor ya da sakladıkları bir şeyi görüyorum... Hoşuma gitmiyor.
Ama bir şey almak istediğimde uzuuun uzun araştırmalar yaparım bu stalklamak oluyor mu bilemedim...

Yıllar yıllar önce twitter hesabını aktif kullandığım dönem vardı ve bir arkadaşım bana bir şey attı....
Çocuk, eski sevgilisinin twitter hesabını yolladı, bak bu neler diyor sana diye jdkfjsd
Kız resmen tüm twitlerimi kendine göre yorumlayıp bana laf soka soka twitler atmıştı hep... Ve ben kızı tanımıyorum....
Ünlü gibi hissetmiştim....İnsan bi etiketler büyük ayıp....

Hiç benlik değil
(sosyal medya kullanmıyorum çünkü)
İyiki de kullanmıyorum miss ;q

Seni nasıl forumdan birisi dolandırdı o zaman ya..
Şunları yapan bir kadının dolandırılma şansı yok.. kadınlar sadece aşık olunca dolandırılır, o da manitosu tarafından. Borç ister vermez puşt, sonra da ayrılır.. genelde öyle olur.
Neyse bir konu açarız, stock hanımdan borç alıp da vermeme ihtimali olan üyeler diye..

Geri