Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne güzel ifade etmişsin.Ne kadar kucuk dusunuyorsunuz ya .p Biraz buyuk dusunun .p
Isle ilgili onemli konusmacilar, alanin onde gidenleri hep stalklanir.
Hayati neymis, nerelerden gelmis, nasil basarmis. Hatta cok da onemlidir bu.
Illa stalklamayi facebook ve instagram'da yapmak zorunda degilsiniz gencler .p
Google'da yapin.. Alaniniz nereye gidiyor, yeni fikirler nerelerden cikabilir, kimlerle iletisime gecmelisiniz vs vs.
Aaa Lefty'ciğim öyle deme. O kadar çok yalancı var ki... Mecbur kalıyorsun stalkla öğrenmeye. Herkes sen ben değil ki... Ne masallar var. Aklın şaşar. ljgnflfkBir insanın başka bir insanı gereksiz yere yüceltmiş olduğu anlamsız bir eylem.
Sosyal medyada sergilenen her şey doğru değildir, yazılan yorumlar ile gerçek davranışlar bile çok farklı çıkıyor.Aaa Lefty'ciğim öyle deme. O kadar çok yalancı var ki... Mecbur kalıyorsun stalkla öğrenmeye. Herkes sen ben değil ki... Ne masallar var. Aklın şaşar. ljgnflfk
Stalklamasak evli olduğunu öğrenemicez bence iyidir arkdslr seven sevdiğini stalklasınSosyal medyada sergilenen her şey doğru değildir, yazılan yorumlar ile gerçek davranışlar bile çok farklı çıkıyor.
İnsanları kendi ait olduğu çevrede gözlemleyip doğru şekilde tanımak mümkün olur yoksa sanalda çoğu şey abartılı ve gerçek dışıdır.
Sanalda her şey anlatılmaz ancak senin bahsettiğin şekilde sosyal medya paylaşımları ile anlatımları farklı çıkanlar oluyorsa onu bilemiyorum. Yeni tanıştığım hiç kimsenin sosyal medya hesabını merak etmem, bana gerçek yaşamda ne fikir verdiği önemlidir.
Sanal dünyada iş amaçlı kullanılan profil oluşturulmadıkça çoğu şey zaten abartılı olabilir.
Evli olduğunu öğrenebilmen için gerçek hesaba ulaşman gerekiyor ayrıca sahte hesaplarla bir sürü sevgilisi olan da var.Stalklamasak evli olduğunu öğrenemicez bence iyidir arkdslr seven sevdiğini stalklasın
Sevmediğini de stalklasın nolcak ki
yoo inciğini cıncığını biliyoruz, peşindeyiz...ay, ben her şeyi ve herkesi stalklarım.dfhdfg kişileri, gideceğim mekanları, iş yapacağım insanları, arkadaşlarımı ya da arkadaş olabileceklerimi. alışveriş yaparken bile 61146 kere ürün yorumu okuyup inceleyerek karar veririm. hatta kendimi bile ara ara aratırım.gfjh abuk sabuk bir şey çıkıyor mu, fake profil vb. şeyler açılmış mı diye.dfjhd tertemizim, sadece linkedin profilim çıkıyor, mis gibi<3
hayranımsın...........yoo inciğini cıncığını biliyoruz, peşindeyiz...
nE? duymamış olayım...........Uzun zamandır kimseyi stalklamıyorum
Kendim için artık stalk yapmak istemesem de arkadaşlarım için stalklamanın dibine vururum ama.....nE? duymamış olayım...........
Seni nasıl forumdan birisi dolandırdı o zaman ya..ay, ben her şeyi ve herkesi stalklarım.dfhdfg kişileri, gideceğim mekanları, iş yapacağım insanları, arkadaşlarımı ya da arkadaş olabileceklerimi. alışveriş yaparken bile 61146 kere ürün yorumu okuyup inceleyerek karar veririm. hatta kendimi bile ara ara aratırım.gfjh abuk sabuk bir şey çıkıyor mu, fake profil vb. şeyler açılmış mı diye.dfjhd tertemizim, sadece linkedin profilim çıkıyor, mis gibi<3