ßaşak'ın Kedileri

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hareketli Resimler ve Avatarlar
Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
tumblr_mnb5a1gMBO1s4d4fmo1_r1_500.jpg

artık bembeyaz şişko bir van kedim var :) inş resimlerini paylaşırım birgün

ÇoooOoOoOK tatlııı :o

1782184_1428471397398743_1511391448_n.jpg

1523470_1419278961651320_183694721_o.jpg

10155416_10154224777735001_7966299531847945836_n.jpg

1897891_10154103309560001_1155895644_n.jpg

Buda benim miniğim Seylan'nın fotoları ablası.Teomanın fotoğrafları yok bu pcde.Pek sık görüşemiyorum zaten kuzumla :( buluştuğum vakit yada dizüstünü birgün üşenmeyip açtığım vakit onun fotolarıda eklerim :p

Pitre çokkk tatlıı seylan inş diğerinide görebilirim :p teşekkürler

By BiLiNMeZ konuya yorum atmadan çıkarsan döverim seni sinsi sinsi konuya bakıyosun :D

@By BiLiNMeZ konuya yorum atmadan çıkarsan döverim seni sinsi sinsi konuya bakıyosun :D
Baldız ben kedilerle pek anlaşamazdım küçükken. Şimdilerde yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Senin kediciği görünce bizim komşunun kedisi geldi aklıma. Fotoğrafı var mı diye bilgisayara bakıyordum bulamadım. Onda da iran kedisi var böyle bembeyaz pamuk gibi azcıkda tombik. Fotoğrafını bulursam göstereyimde şuna benziyor kendisi. :)

99789_iran_kedisi_resimleri_5.jpg

Baldız ben kedilerle pek anlaşamazdım küçükken. Şimdilerde yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Senin kediciği görünce bizim komşunun kedisi geldi aklıma. Fotoğrafı var mı diye bilgisayara bakıyordum bulamadım. Onda da iran kedisi var böyle bembeyaz pamuk gibi azcıkda tombik. Fotoğrafını bulursam göstereyimde şuna benziyor kendisi. :)

99789_iran_kedisi_resimleri_5.jpg

kedi sevilir kedi kutsaldır bir kedin olunca anlican beni senin kedin varda neyse:zuha:
enişte benimki doğurunca yavrusunu sana verim ilk kedi aşkını ben başlatayım :p

kedi sevilir kedi kutsaldır bir kedin olunca anlican beni senin kedin varda neyse:zuha:
enişte benimki doğurunca yavrusunu sana verim ilk kedi aşkını ben başlatayım :p
Sevmeme gibi bir durum değil bizimki. Ben görmeden 2 metre yanından geçsem saldırıyorlardı şimdi uslandılar. Dediğim gibi komşuda kedi köpek ne ararsan var arada ilgilenirim kendisi müsait olmayınca bana kalıyorlar. :)
Güzel olur aslında ama evde muhabbet kuşu var. Sylvester ve tweety gibi olmasınlar. :D

Sevmeme gibi bir durum değil bizimki. Ben görmeden 2 metre yanından geçsem saldırıyorlardı şimdi uslandılar. Dediğim gibi komşuda kedi köpek ne ararsan var arada ilgilenirim kendisi müsait olmayınca bana kalıyorlar. :)
Güzel olur aslında ama evde muhabbet kuşu var. Sylvester ve tweety gibi olmasınlar. :D

benim evde jago papağanım var bişi olmuyor :D:D
veririm birini sana yaaa akrabalığımız pekişir işte :burun:

benim evde jago papağanım var bişi olmuyor :D:D
veririm birini sana yaaa akrabalığımız pekişir işte :burun:
Tamam o zaman anlaştık alırım kediciğini. :D Ama önce muhabbet evladıma yakın dövüş ve savunma sporları eğitimi vermem lazım. :D

kendine kanat taktıracan o zaman o ruha bürünecen sonra kanatla kafa alma falan öğretecen :zuha:
Yok hiç gerek yok komut verince anlıyor benim zeki yavrucağım. :D
Bir kardeşim var. Kuşun yanına yaklaşsa hemen onun sırtına omzuna konup kanatlarıyla vuruyor. İçinde savaşçı bir ruh var. :D

Yok hiç gerek yok komut verince anlıyor benim zeki yavrucağım. :D
Bir kardeşim var. Kuşun yanına yaklaşsa hemen onun sırtına omzuna konup kanatlarıyla vuruyor. İçinde savaşçı bir ruh var. :D

300 spartalı deden vardıda ondanmı miras bu kedi saaaaaaaaaaa :hih: :D:D

300 spartalı deden vardıda ondanmı miras bu kedi saaaaaaaaaaa :hih: :D:D
Valla bilemedim. Büyüklerimizin içinde de özünde muhabbet kuşu veya kedi olan biri yok. Nerden böyle denk geldi bende anlamadım. :dusun: :D

Geri