E
Elif
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baldız ben kedilerle pek anlaşamazdım küçükken. Şimdilerde yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Senin kediciği görünce bizim komşunun kedisi geldi aklıma. Fotoğrafı var mı diye bilgisayara bakıyordum bulamadım. Onda da iran kedisi var böyle bembeyaz pamuk gibi azcıkda tombik. Fotoğrafını bulursam göstereyimde şuna benziyor kendisi.@By BiLiNMeZ konuya yorum atmadan çıkarsan döverim seni sinsi sinsi konuya bakıyosun![]()
Baldız ben kedilerle pek anlaşamazdım küçükken. Şimdilerde yavaş yavaş ısınıyoruz birbirimize. Senin kediciği görünce bizim komşunun kedisi geldi aklıma. Fotoğrafı var mı diye bilgisayara bakıyordum bulamadım. Onda da iran kedisi var böyle bembeyaz pamuk gibi azcıkda tombik. Fotoğrafını bulursam göstereyimde şuna benziyor kendisi.
![]()
Sevmeme gibi bir durum değil bizimki. Ben görmeden 2 metre yanından geçsem saldırıyorlardı şimdi uslandılar. Dediğim gibi komşuda kedi köpek ne ararsan var arada ilgilenirim kendisi müsait olmayınca bana kalıyorlar.
kedi sevilir kedi kutsaldır bir kedin olunca anlican beni senin kedin varda neyse:zuha:
enişte benimki doğurunca yavrusunu sana verim ilk kedi aşkını ben başlatayım :p
Sevmeme gibi bir durum değil bizimki. Ben görmeden 2 metre yanından geçsem saldırıyorlardı şimdi uslandılar. Dediğim gibi komşuda kedi köpek ne ararsan var arada ilgilenirim kendisi müsait olmayınca bana kalıyorlar.
Güzel olur aslında ama evde muhabbet kuşu var. Sylvester ve tweety gibi olmasınlar.![]()
Tamam o zaman anlaştık alırım kediciğini.
benim evde jago papağanım var bişi olmuyor![]()
veririm birini sana yaaa akrabalığımız pekişir işte :burun:
Tamam o zaman anlaştık alırım kediciğini.Ama önce muhabbet evladıma yakın dövüş ve savunma sporları eğitimi vermem lazım.
![]()
Yok hiç gerek yok komut verince anlıyor benim zeki yavrucağım.
kendine kanat taktıracan o zaman o ruha bürünecen sonra kanatla kafa alma falan öğretecen :zuha:
Yok hiç gerek yok komut verince anlıyor benim zeki yavrucağım.![]()
Bir kardeşim var. Kuşun yanına yaklaşsa hemen onun sırtına omzuna konup kanatlarıyla vuruyor. İçinde savaşçı bir ruh var.![]()
Valla bilemedim. Büyüklerimizin içinde de özünde muhabbet kuşu veya kedi olan biri yok. Nerden böyle denk geldi bende anlamadım. :dusun:
300 spartalı deden vardıda ondanmı miras bu kedi saaaaaaaaaaa :hih:![]()