ßaşak'ca....

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
ne yazaım bilemedim ama artık hergün burda olduğuma göre illaki günlüğüme yazacak şeyler bulacağım.....
burayı sevdimmi ne :cici:

Aslında bugün tüm gün PTT (pijama,terlik,tv) modundaydım... Ama içimdeki chuky uyanmak istiyordu bikaç gevezelik yapmaya çalıştım ama olmadı bildiğin sıkıcı ve çatlamaya müsait bür gün geçirdim simdide huzurlarınıza geldim..
Nedeeeeeeeeennnnnnn kimse günlüğüme hayırlı olsun demiyokiiiiiiiiiii:lutfen:

Aslında bugün tüm gün PTT (pijama,terlik,tv) modundaydım... Ama içimdeki chuky uyanmak istiyordu bikaç gevezelik yapmaya çalıştım ama olmadı bildiğin sıkıcı ve çatlamaya müsait bür gün geçirdim simdide huzurlarınıza geldim..
Nedeeeeeeeeennnnnnn kimse günlüğüme hayırlı olsun demiyokiiiiiiiiiii:lutfen:

Hayırlı olsun Başakça :p

Hayırlı olsun benide ekle arada yazdıklarına :)

ayyy çok duygulandım hepinizi kucaklıyorum ift hariç :D

Emreyi ve zeynebi severek ift'den nefret ederek bu günlüğe başlıyorum :D:D:D

Bugün hiç enerjim ve keyfim yok eni anlamayan angutun biri yüzünden delie diyorsun ali beni sadece deliiiiiiiiiii

yine agresif yine agresiff hayırlı olsun ayrıca:) devam devam

bir deliden mii hayır asla derler ya ateş mi seni yakar seni mi ateşi diye ne tırsıcam:D

tipik bir cevap verememe tepkisi görüyoruzz şuan kızıımızda hehe döv hadii bu na değerdi:D

Yaaaa şuan hafif tuhafım ondan veremiyorum cvb kahvem bitsin çemkiririm :D:D

bekleriz tabiki büyük bir zevkle ve itinayla kelimelerim hazır durumda:) sakin oll helal helala sakin iç kahveni hehe:D

Bugün sürekli dışardaydım herzamanki gibi:D:D pazar pazar işi olmayan gezer işte :D:D
Sayın gereksizimi görebilmek için baya uğraştım ama adamda eşşşşeeekkk inadı var resmen son sözlerimi yedirememiş iyi olmuş hazım sorunun vardı bunun sonu kabızlık olacak .....
Bilmiyorum uzun süredir bu haldeyiz bakalım ne olacak keltoşşşşşşşşş seni çok özledim nann ben tersim o ters ben inadım o inat köprüde yer vermedik birbirimize sonuç ortada... Allah'ım biliyor içimi hakkımızda hayırlısı. Şuandada mariachi ve sigara içiyorum birazdan dopil başak devreye gircek ve içimdeki chuky uyanıcak sanırım

Geri