ßaşak'ca....

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Tam diyorum bu adamla oldu tamam artık bizi hiç bir güçlük yıkamaz ama biz gene dönüp kendimize yeniliyoruz o kadar seviyodun ne oldu o sevgiye? Bir anda yerle bir olduk bundada var bi hayır yapacak hiç bişey yok.... Ama artık güçlü durmaktan bıktımm.......

Ortada hiç birşey yok en çok buna kızıyorum zırlıyorum salak salak artık yeter.... Ne güzel aşık olmuyordum rahat battı dimi ßaşak.... Herkes bi uzak dursa hayatımdan :(:(:(

Biletimi aldım bu şehiri arkama bile bakmadan terkedicem....

tüm gün ali'yi düşünerek geçti desem yalan olmaz sanırım bir insan ancak bu kadar duyarsız olabilir benim yerimde olsan sende aynısını yapardın demişti... Ben yapmazdım ben herşeyi herkesi karşıma alırdım senin için aramızdak ien büyük fark sen sadece sevdin ama ben herşeyden çok sevdim... şimdi düşünüyorum mutlu değilim evet seni istiyorum mutlu olmak için bundan sonra zaten kimseyi almam hayatıma ama senide almam artık hayatıma şehri terk ediyorum her zaman ki gibi ama beynim benimle gelicek nereye gidersem gideyim sen rahat ol aşkım bundan sonra izime bile rastlamayacaksın ...

Bir sürü işim var ben burda gevezelik yapıyorum.........

Kahvaltımın sigara ve türk kahvesi olması ne tuhaf :S
buraya yazacağım hiç bir gelişme olmuyor maalesefki hayatımda hala ali ile ayrıyım benim hayatım ali ise ve o yoksa ne yazabilirim kiç onunla barışır ve tekrar başlarsak burayı donatacağımdan emin olabilirsiniz :p
:
:ask::ask:Ali :ask::ask:​

yarın bayram ve ben kendimi kurbanlık gibi hissediyorum alıştım bayramlarımın sıkıcı ve alisiz geçmesine herkese iyi geceler ßaşak kaçar....

Ben hayatımda bugün duyduklarımı duyduğumda yaşadığım şoku ve hırsı yaşamadım resmen ayakta uyutulmuşum bu ne düzenbazlıktır yahuuu :D:D merak etme sen benim kuracağım cümlelerin esas adamı olamazsın dedikodularıma dahi malzeme olamazsın o kadar basit baya ve rezilsin inanamıyorum yaa ben senin üstüne sayfa kapadıkça kendini hayatıma dahil edip duruyorsun ama zerre umurumda değilsin ne iyi nek ötü senin adına bi çabam olmayacak hayatımın en boktan gününü geçirdim sayende. bu kadar insana bunca yalanları söylüyorsun kimileri seni insan sanıp sevip güveniyor ya acıyorum onlara sen zerre adam değilmişsin ya.. Ne ben ne bana anlattıkların ölene kadar unutulmaya mahkumdur ne seni satarım nede seni adam yerine koyarm senden tek ricam bi çık hayatımdan adım ağzında gezmesin kirletme benide pisliğinde boğma karakterimi ne yaparsan yap ben senin kadar aşşağılık bi insan olmayacağım.
Gönlün ferah olsun başak senden duyduklarınıda unuttu gitti kimsede benim muhatabım değil hele çor çoluk hiç değil bi kaybolun etrafımdan yeterli... Yeter kendini önemsediğin zerre önemsenmiyorsun tarafımca....

bana herkes her zaman neden ali neden ali der. Nasıl ali olmasın yahu çevreme baktığımda kaç tane adam gibi adam var herkes herkese aşık zaten :haha: Lan aşkı siz k.ç bezi yaptınız iyice aşk dediğiniz şey ruhunuzu titretmiyorsa aşığım dediğin kişinin arkasından milyonlarca alavere dalavere çeviriyosan sıkıntı aşkta değil sendedir. Benim adamım seviyosa seviyodur sevmiyosa sevmiyodur hatununa sonuna kadar sahiptir ne yaparsa açıkça söyler hiç karı gibi kıvırmaz kimseyi idare etmez bunları gördükçe bu adamı bin kat daha çok seviyorum hattaaa on bin kat daha çok seviyorum inş sorunlarımım halolur en kısa sürede kavuşur evleniriz Allahım duy beniiiiiiiiiii ....

Geri