ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Tenine dokunabilmek mi ? haşa ! gözüm göz menziline girsin yeter. hadi düş düşlerime, tutmayana ”aşk” olsun!

Çocuk Değilim Artık, Büyüdüm. Biraz Yorgun, Biraz Kırgınım Yine De. Yeter Artık! Giden Yolunu, Kalan Yerini Bilsin Sadece.

Sevgiyi Hakedene Değil De Muhtaçmış Gibi Görünene Verdiğimiz Müddetçe Üzülen Hep Biz Olacağız.

Hani bir kelebek yakalarsın, bakmak istersin.. ama elini açsan kaçacak, sımsıkı tutsan ölecek. işte böyle birşey seni sevmek

Ne varsa hepsi içimde kaçsam gitsem tam vakti… Ben kendi kendime de büyürüm tamam belki biraz üşürüm…

Eğer Inceldiği Yerden Kopmasına Izin Vermezsen, Gün Gelir En Sağlam Yerinden Kopar. Canın Yanar, Canını Yakar.

Üzülmüyorum. beni sevmeyeni ben de sevmem. o bensizliği göze aldıysa zaten, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem.

Sevmek, hayal kurmak kadar kolay bir bakıma fakat unutmak; kurduğun hayallerin gerçekleşmesi kadar zor aslında…

Sevmek Yürek Ister Değil, Her Yürek Sevmek Ister. Sadece Sevdiğine Sonuna Kadar Sahip Çıkabilmek, Cesaret Ister.

Pişman değilim. çünkü ben sevdikçe, sen hep canımı yaktın. kalmaya ise sebebin çoktu ama sen hep gitmeye bahane aradın.

Sigaraya Ilk Başladığında Saklarsın Ya Hani. Taki Ailen Görene Kadar. Bende Aşka Öyle Sakladm Kendimi, Taki Seni Görene Kadar.

Hayat ne garip..insanın hayatı soruyla başlar ve soruyla biter: ‘Adını ne koydunuz ? Merhumu nasıl bilirdiniz ?

Sonunda üzülmemek için aşık olmayanlar, tuvalete gitmemek için yemek yemiyor olmalı.

Erkek Adam Ağlamaz Denir Ya, Sakın İnanma ! Unutma Ki, Erkek Adam Ağlamayan Değil, Bir Kadını Ağlatmayandır Aslında..

Tamam, beni sevmesin; ama hiç kimse ona dokunmasın…

Bazen Ne Onunla Yapabilirsiniz, Ne De Onsuz. Ne Terkedebilirsiniz, Ne De Yeniden Sevebilirsiniz; Sürünür Gidersiniz .

Belki Kimse Olmayacak Senin Gibi; Ama Sende Olmayacaksın Eskisi Gibi.

Bu Günlerde Aklıma Gelen Başıma Geliyor Nedense, Birde Gönlümden Geçen Yanımda Olsa Keşke .

Geri