ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Sesini hatırlamıyorum bile; ama söyledikleri hala aklımda.

Kötü bir niyeti yoktu aslında, sakarlık işte. kalbimi kırdı gitti.

Halt Etmiş Türkçe Öğretmenleri; En Uzun Fiil Beklemek’tir Çünkü.

“Git tabi git… Kirpiklerime bir kara diken de sen ekle… Henüz sokaklarına bile alışamadığım, Bu kente ver beni… Ve bakışının talan ettiği yerlerimi al, Öyle git… Gidersen git tabi… Yıkılmaz bu şehir… Yalnızca dokunduğum bütün kelebekler ölür… Ellerim üşür, Korkarım yağmur yağarsa, Ellerimi de götür…”

Aşk; Bir Bakıma Sobaya Dokunmak Gibidir. Bir Defa Yanarsın, İzi Kalır. Sonra Bir Daha Dokunmazsın Sadece Yanına Yaklaşırsın.

Tamda Unutmuşken Gittiğini, Artık Acıtmıyorken Yokluğun, En Içten Kahkahalarımın Arasında “Aklıma Gelmek Zorunda Mısın?

Büyüklerle ben yapamıyorum çocuklar da almıyor beni oyunlarına devlet dairesinde yangından kurtarılmayacak sıkışmış bir çekmece gibiyim …açılamıyorum sana.

Ne garip şey şu mutluluk! Gitti mi gider, çağırsan gelmez, gelse de kalmaz, kalsa da yetmez.

Dağ Yolu benden kısadır boyun bir köy otobüsünün dağa tırmanması gibi uzanırsın dudaklarıma katılmaz oldu nicedir yolumun tozu dumanına.

Seni bir çivi gibi çaktım çünkü beynime ve toplayıp bütün kerpetenleri …attım denize..

Aşk dediğin ne görsel bir olaydır, ne de göreceli. Üç harf ve tek heceli; tıpkı “SEN” gibi..

Ben Yaşadıklarımın Hiçbirini Unutmam, Evet Yeri Gelir Susarım; “Ama Bir Gün Öyle Bir Giderim Ki, Kaybedeceğim Hiçbir Şey Olmaz!

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik .

Kaza Süsü Biri çıkıp öldürsün beni ve kaza süsü versin cansız bedenime nasıl da sevinirdim ilkokul pencerelerine bayrak asarken doğduğum kazanın her bayram öncesi süslenmesine Çay bardağı biçiminde yontulsun mezar taşlarım ve yaşamdan bir tek yudum bile alamayacağım için üstlerine yatay olarak bir de kaşık konsun Ne başucuma ne de ayak ucuma dikilsinler biri sağımda diğeri solumda olsun ki görenler mezarı sansınlar bir çocuğun Peşlerinde koşturarak papazı kiliseden çaldıkları günah çıkarma kulübesinde şiir kurtuluş örgütünü kuran kenan evren lisesinden terk çocuklar mutlaka gelirler cenazeme her birinin elinde deniz yıldızı Üzülmeyin dostlarım ezbere bilirim latince sözcüklerini hayvanlar ansiklopedisinin adını bilmemiş olmaktan utanmayacağım asla tabutumun içine girecek ilk böceğin

Yüreğim ıslaktır benim, kuytularda ağlamaktan. Ve hafif uçuktur rengi, Kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan…

Ne Zaman Sıkıca Tutsam Aşkı Yüreğimle, Annem Dürter Usulca Hadi Uyan Diye.

Bazen Unutmak Gerekiyormuş, Unutulma Pahasına. Çünkü Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren, Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren.

Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede..

Gelir gibi yapıp köşeden ‘U’ dönüşü yapıyor mutluluk. Bir türlü mutlu olamadık biz de, ama hala U/mutluyuz

Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar .

Geri