ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
Hangi kıta verebilir ki mutluluğu bana?
Hangi kara parçası? Hangi turistik volta?
Ne İspanya ne İngiltere ne Fransa.
Tenindir yeryüzünde gezilecek en güzel coğrafya.

Eğer bizi tanrı yarattıysa sen kimin ürünüsün?

Tanrı bazı insanları yaratırken beyinlerine ve ağızlarına müshil karıştırmış
olmalı Jose. Ortalık b.ktan geçilmiyor ve inatla insanlar ağız ve
beyinlerini bezlemiyor.

Bilirsin işte;
İhanet tanrıyı incitmek gibidir

Dil dile değmeden dil öğrenilmezmiş ve ben dilimin diline değmesinden alarak gücümü en büyük yalanımı söylüyorum; seni sevmiyorum

İnsan bazen yitip gitmek istiyor
Bir şiirin en karamsar satırında.
Bir melodinin en karanlık notasında.
Ardında hiçbir iz bırakmadan
Süpürerek bütün kalıntılarını
.Belki bir sol anahtarında vesaire.
Yitip gitmek istiyor işte

Ve her aşk sıkılmıyor kendini tekrar etmekten.
Ucuz bir barın köşesinde duran her gün aynı şarkıları
Çalmaktan bıkmayan eski bir müzik kutusu gibi.
Haydi; ‘Tekrar çal Sam.’

Dostlarımız ayna gibidir. Kimisine bakıp üstümüze başımıza çekidüzen veririz. Kimi olduğunuzdan daha şişman gösterirkimisi de uzun. Ama bütün aynalar kırıldıklarında kesici aletleşir

Baş ağrısı dediğiniz şey hüzne dayalı gözyaşlarının doğum sancısıdır aslında

Seninle aramızdaki buzların erimesine izin vermiyordun çünkü, araya girenlerin kaymasından memnundun..

Aşk tipi cezaevi kafamın içi, kalk uyuduğun hücremden. Şimdi tünel kazıp yüreğime ulaşma vakti...

ANNEMMMM

Konuştuğu zaman kur’an dinler gibi sustuğum kadın, hayal kuran bir insan oluyorum sustuğum da.
Hayalin üzerime vahiy gibi yıkılır da susarsam, susarsam kopar dilimi, o gece kan dil gecesidir.

Arkadaşların birbirini sattıktan sonra arayıp sormaları falan. Satış sonrası destek heralde..

Gözlerime bakarak soruyordu kaç yaşındasın? Dedim kaçarsan baktığın yere ilk yaşım olacaksın..!

Senin benimle alıp veremediğin şey ne biliyor musun?
Nefesin...

İnceldiği yerden kopardığımız ne varsa, koptuğu yerden düğüm atmaya şansımız da var, gel..

Saçlarım salkım salkım aşkına ... Toplarken incitme...

Cevap veriyorum Zamanla herşey geçer diyen akıllılara; “Geçen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara.

Uzaktan seviyorum seni.. Kokunu alamadan, boynuna sarılamadan, yüzüne dokunamadan.. Sadece seviyorum.

Kalbinde katarakt mı var be sevdiğim,söylemeden de göremiyor musun bendeki bu aşkı

Geri