ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 639 gün önce görüldü
Herkes hesabini kendi kalbine versin.
Artik oldugun kadar varım. Eksilenler mi? Onlar bende kalsin.

Herkes fazla hatta afaki sevilmek ister. Hele uzaktaysa cabalarsiniz nasil daha fazla sevgimi gisteririm diye. Sonra bi bakarsiniz fos. Ve genelde cabalayanlar adam gibi sevmeyen olarak suclanirlar. Bide sevmeyerek denemek gerek // mis. (Ögrendim)

Ve aynen bu sekilde uyuyorlar kedi bambaska bi his :benmi:
Tesekkur ederim.(:

Bilirim bir kaç ay önce iş yerine aldım. Üşümüş uyandığımda yatağımın içine girmiş buldum:)
Var mı fazla yavru kedin veya tanıdıklarından. Alabilirim!

Bilirim bir kaç ay önce iş yerine aldım. Üşümüş uyandığımda yatağımın içine girmiş buldum:)
Var mı fazla yavru kedin veya tanıdıklarından. Alabilirim!

Benim kizim 2 tame yavruladi gecen sene ve dagittim bu sene kızan görmedi henüz ama aklimda bulunsun haber edeyim:p

Herkes fazla hatta afaki sevilmek ister. Hele uzaktaysa cabalarsiniz nasil daha fazla sevgimi gisteririm diye. Sonra bi bakarsiniz fos. Ve genelde cabalayanlar adam gibi sevmeyen olarak suclanirlar. Bide sevmeyerek denemek gerek // mis. (Ögrendim)

Bazen aklımı okuyormuşsun gibi hissediyorum.

Zamanı gelince ölecek olan benim.
Bırakında hayatımı dilediğim gibi yasayayım.

Bir kapiyi kapatan digerini acar , tüm kapilarim kapandi rabbim. Bi tane açsan artik :lütfen:

Ve simdi aynı gökyüzüne bakıp, farklı yıldızlara mâna yüklüyoruz.

Çok benim sitemim,ama bu gecede sabaha kavussun ve annem hep benle olsun.

Adimlarim durdu. Dizlerimden kirildi ayaklarim. Keske bu ask sadece topuklarima sıksaydı.

Gece gece ölü gelin animasyonunu izleyipte aşka gelen bir ruha sahibim. Yazik yani benle evlenipte benden cocuk yapacak adama. Tanimadigim o adama sesleniyorum yol uzakken dön.

Görücü usûlüne karsı olanlar , herseyi(ni) görüp evleniyonuzda noluyo?

Babamın kızı olmak zor mevzu 25 yıldır ögrenemedim baba senin kiz versiyonun olmayı. Ama bazen ah diyorum ahhh bak su adamada ibret al.

Geri