ßaşak Kokusu

Konu sahibi son olarak 638 gün önce görüldü
tumblr_lzhz7tJhQz1qh62f3o1_500.jpg

Sessizliğim görüş.
Vazgeçmem ise devrimdir.
Henüz devrime hazırlamadım ruhumu.
Sen git her gidişindeki adımların benimdir.

Mutsuzlugumla mutlu olmak. Ne tur bi hastalik türü.
Yoruldummmm o kadar yoruldumkii etrafimdaki herkese niyetim kötü olmaya basladi. Bana iyi niyetle yaklasanlara bile inancim kalmadı. Bana insanlik sucu islemisim gibi davrananlari anlamaya calismak beni yok ediyor. Ve ben artik yok olmaktan yok oldum. Bununla mutlu olacak herkese mutluluklar diliyorum.

Belli basli sancilar ve belli basli bitisler vardir hayatta. Tam bitirdiklerimizle mutlu oluruz. Tam bitiremediklerimize yarim kaliriz. Ben hic kimsenin yarim kalmasini istemedim. Ama ben kendim icinde cok bisey istememistim. Elde edemeyince kendimi yakip yikmadim. Sukretmeye calistim. Ama elbette isyanda ettim. Kendi kendimi bitirdigimde oldu kullerimden dogdugumda. Simdi hangi asamadamiyim inanın bilmiyorum. Bi tarafim yok oluslara hala gebe iken. Yeni varoluslarin tadina bile varamiyorum. Ama su varki artik mutlu olmaya cabaliyorum mutlu olmaya ugrasiyorum ust uste aldigim darbelere ragmen omur iligimi aldirmis gibi egilmiyorum. Bundan sonrada egilmeyi planlamiyorum. Nere olursa olsun gitmeyi tasarladigim bura yada baska yer. Bir kalp yada bir yuva artik gerime bakmadan gidebiliyorum. Ve biliyomusunuz aslinda cok iyi bi kizdim ben hic bir kotulukle alakam yoktu kalbim temizdi (kirlendi) mutluluklarima dusurulen golgelerde oldu. Kisacasi beni ben olmaktan cikaran bir cok sey oldu. Simdi kendime gelmeye calistikca kayboluyorum. Son bulmasada baslayacak herseyi kafamda sonlandiriyorum. Hic birseye artı yuklemiyorum tamamen negatifim ve bu sekilde mutlumuyum yooo mutlulugun pesindemiyim asla. Su dkdan sonra inen insin cikan ciksin. Dunya yansin evren batsin. Zerre umrumda degil. Hic birsey baslamasin hersey son olsun.

Insanlar uzerinde pekte derin dusunmemek gerektigini anladim. Insan olanlar ve olamayanlar :)
Olanlar ne hos olamayanlarada sozum yok.
Olmaya calisanlari bilemiyorum
Ama bildigim tek sey var insandim insanliktan cikardinjz. Ben insan olmaya calistikca hayvanlastiniz.
Gelisleriniz gidislerinizden cok daha yaralayici. Kendi kaybedislerinizi baska insanlarin uzerinden kazanca cevirmeye calisan asalak bocekler gibisiniz. Boyle bakiyorum. Hani hepsimi beni bulur diye bulurmus anliyorum. Egolariniz yada istediginiz bisey olmadiginda insanlara saldirma sekliniz. Sanki kotu olan kisi karsi tarafmis gibi gostermeniz ne acizlik. Oysa ki durust olabilmek adina tek bir adiminiz hayatiniza gunes actirabilir ama yalan dolan sahte seylerden asla vazgecmiyorsunuz. Insanlari zayif yanlarindan vurmaya yaralamaya calismak hos degil hatta bu insanlik degil. Her gece yattiginizda ben bugun ne yaptim diye dusunup huzurla uyuyabiliyorsaniz ne mutlu vicdaninizi kaybetmissiniz. Vicdanini kaybedenlerin yureginde Allah sevgisi varmidir orada supheli. Ama ben genede soylemicem kotu bisey hersey Allahla sizin aranizda ha hakkimmi tabii ki helal etmiyorum.!

Hic bir zaman afaki seylerin pesinde kosmadim.
Olmasini istedigim ufak ama benim icin buyuk mutluluklar vardi debelendim resmen. Debelenirken kalabaliktim herkesimm vardi. Ben durunca herkes durdu. Ve gitti. Almasi gerekenleri herkes yanina alip uzaklasti hayatimdan. Cnk herkesin istedigi olmustu. Sonra bi baktim herkese istedigini vermistim ben istediklerimi birakip istemediklerimin kolunda yoluma devam etmeye baslamisim. Kaybetmek sorun olmuyor bir zaman sonra. Hani insan kaybetmeyede alisiyor. Ama yitirdiginiz bazi hislerin boslugu buyuk oluyor.
Uyusmaya baslamak yok olmanin esigidir.
Ve
Ben
Uyusuyorum.

Bazi asklara veda
Bazilarina nefes yakisir bir omur ayni yatakta.

Biz secim yapmayi bilemedik.

Yaram cok derin kanar her yerimden.
Merhem yoktur cumle alemde
Soran olsa akar gozlerimden
Nereye gideyim nasil edeyim.
Benim senden tek bi dilegim var
Otur yanima bekle duyana kadar
Gidenlere kanip sende meyletme
Giden gitsin.
Sen kal ölene kadar.......

Kal.

Elim kolum bagli.
Gel dese gidemem git dese gidemem.
Hayaller kurtarmaz aski. Sevmeler falan.
Hepsi geciyor biliyorum geviyor.
Incindigin yerden ince ince yok ediyorlar.
Hani sonra guzel olan bi sen kaliyorsun.
Merak etme o kotu insanlar
Senide icimden bi sekilde sokuyorlar.

Bazen bir sarki dinlersiniz. Size yazildi sanirsiniz.
O bambaska bi yerde bambaska insanlardada ayni hissi uyandiriyor. Ama biz hersey gibi onlarida sahipleniyoruz. Sahiplenmemiz gerekenleride kapinin onune koyuyoruz:)

Zor geliyor sessiz kalmak.
Tenine dokunmadan nefes almak.

Geri