Spor yaptıktan sonra kaslarım ağrıyor ne yapmalıyım

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Bir süre sonra agrı kalmıyor vücut alısıyor süresini bilemiyorum ama vazgecmemeli devam edilmeli en cok uyguladıgım yöntem ayaklarımı yüksege koyup uzanmak

spor da hemen spor sado için 1 veya 2 hafta sonra geçyo.

Birden yüklenmemek lazım sanırım zamanla arttırmak lazım tempoyu:tatlı:

Spordan sonra muz yada maden suyu tüketebilirsin, iyi geldiğini söyleyebilirim :d

Demek ki kaslarınız var...

Benim hiç ağrım olmuyordu, benim niye ağrım yok benim kaslarım neden ağrımıyor hocam? dedim, olum senin kasın mı var ki ağrısın sus dombili geç şuraya 10 dk. daha yürü demişti...​

Ağırlığı telekinezi ile kaldırıyorum ben.

Telepati ile de anlamaya çalışıyorum onu.

Spora ilk başlanılan zamanlarda olur genelde. Vücut adapte oldukça ağrılar ortadan kaybolur.

Isınma önemli.. Bir de tempoyu yavaş yavaş artırmak gerek..

Kaslarım ağlıyor diye inşallah sadece ben okumamışımdır. Bir 5 saniye kas nasıl ağlıyor ya diye düşündüm, surat asan kaslar geldi aklıma. Lütfen. Yapmayın böyle şeyler.

çok ciddi konuşmam gerekirse eğer hissedilen en güzel ağrı bu olabilir.
o bacakların ağrısından oturamıyorsun bile ya, muhteşem bir his. tabii bunu azaltmak için spor sonrası da mutlaka esneme yapın, ılık duş ve rahatlatıcı bitki çayları...
sabah spora kalkıyor muyuz @juju? eveet.

çok ciddi konuşmam gerekirse eğer hissedilen en güzel ağrı bu olabilir.
o bacakların ağrısından oturamıyorsun bile ya, muhteşem bir his. tabii bunu azaltmak için spor sonrası da mutlaka esneme yapın, ılık duş ve rahatlatıcı bitki çayları...
sabah spora kalkıyor muyuz @juju? eveet.

Kalkalım ama evde ne sporu yapıcaz. Aa aklıma harika bir fikir geldi. Bence evde oturan forum üyeleri sabah kalkıp aynı sporu yapalım.. Nasıl fikir ama. Bence çok kötü ama olsun. Fikir fikirdir.

Kalkalım ama evde ne sporu yapıcaz. Aa aklıma harika bir fikir geldi. Bence evde oturan forum üyeleri sabah kalkıp aynı sporu yapalım.. Nasıl fikir ama. Bence çok kötü ama olsun. Fikir fikirdir.
ben sana atarım birkaç video, üstelik kısa ve etkili... birkaç gün ağlarız sonra geçer.
bi de herkes şu chloe ting ablayı yapıyor, o da olabilir. zeki ve ahlaklı olmamızın dışında artık çevik de olmalıyız gibi geldi bana...

Geri