Spor yaptıktan sonra kaslarım ağrıyor ne yapmalıyım

• Kullanıcı ßaşak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 649 gün önce görüldü
Genelde spor yapmaya alışık olmayan kaslar ham olduğu için birden spor temposu yüklenince açılma yaşarlar ve bu açılma size iğrenç bi sancı olarak geri döner lakin ben bunun bi çözümü olduğuna inanmıyorum sadece sporunuzu yaptıktan sonra soğuma ve esneme hareketlerinizi titizlikle yaparsanız bu ağrılar daha az seviyeye iner.. ve birde kas ağrıları için ilaç alırsanız geçer :p

tabii benim bilmediğim çözümleri olan arkadaşlar olabilir buyrun?

Ben alıştım o ağrılara takmıyorum artık @ßaşak sen de öyle yap:p

Soda ayran limon yardımcı olabilir.

Kesin çözüm Kamfolin'dir.

Bağ zedelenmesi nedeniyle 3 ay spor yasaklandıktan 1 hafta sonra bu ilaç yardımıyla spor yaptım. Hiç acı hissetmedim.

"Bağları hiç düşünmedin mi?" derseniz, düşünmedim.

Sıcak tutmak çok önemli. Eklem yerlerinizi mümkün mertebe sıcak tutun. kan dolaşımı hızlandığında ağrılarınız hafifleyecektir. iyileşme daha hızlı olacak

Bende genelde uzun süre spor yapmayıp hamlaşınca ağrı oluyor. Bir de fazla zorlamamak lazım vücudu.

black güzel özetlemiş.

ağrıması iyiye işaret aslında ama istemiyosan spor yapmıcan.

Spora ısınma hareketleriyle başlayıp, tempoyu hergün yavaş yavaş arttırmak faydalı olacaktır.
Sıcak tuzlu suyun da iyi geldiğini duymuştum.

Uzun süre ara verip tekrar spora başlayınca oluyor. Ara vermeden yavaş yavaş devam ettirmek lazım. Alıştıkça ağrılar da geçer.

Hareketten sonra ağrıyan bölgeye kendi kendinize masaj yapabilirsiniz, hareketleri kolaydan zora doğru yaparsanız zamanla geçecektir

Yorum yapmadan önce tarihe baktım muhtemelen şu an bir Arnold Schwarzenegger gençliği yaşıyordur hiç bırakmadıysa.

Hangi sporu yapıyorsunuz o da önemli.

Uzun süre spor yapmayıp birden yüklenince oluyor. 1 hafta çekersiniz. Kas gevşetici falan kullanın.

Bende genelde uzun süre spor yapmayıp hamlaşınca ağrı oluyor. Bir de fazla zorlamamak lazım vücudu.

Uzun süre ara verip tekrar spora başlayınca oluyor. Ara vermeden yavaş yavaş devam ettirmek lazım. Alıştıkça ağrılar da geçer.

Uzun süre spor yapmayıp birden yüklenince oluyor. 1 hafta çekersiniz. Kas gevşetici falan kullanın.

maymunlar evrimleşip insan oluyor, cemaat yoldaş akpsine düşman oluyor. gsli emre fenerbahceye gidiyor. lethe hep aynı :T:

Genelde spor yapmaya alışık olmayan kaslar ham olduğu için..

normal zamanla geçer

Geri