Spor yaparken dinlenecek şarkılar

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3227 gün önce görüldü
DJ Buddah - Gasolina
Nina Sky - Move Ya Body
Enrique Iglesias - Bailando
Ed Sheeran - Shape of You

favorilerim.

Ben spor yaparken daha çok hareketli müzikler açarım. Hareketli müzikler beyine biraz daha fazla adrenalin salgıladığından insan vücudu da hareketli hissediyor kendini :)

Youtube'da spotify'de bir çok liste bulabilirsin

Spor yapamadığımdan hiç bir fikrim yok :p
Dermişim :D
Daha çok hareketli şarkılar olabilir veya açmayada gerek yok genellikle her spor salonunda çalıyor.

Fly Project - Goodbye
Fly Project - Musica
Alexandra Stan - Mr Saxobeat
Akcent - My Passion
Imany - Don't Be So Shy (remix)
Playmen - Fallin
Sunrise Inc - Mysterious Girl

Bu tarz dinliyorum.

hele sunlara bak hele.

z361Pj.jpg

Şu an ramazan sebebiynen aklıma hep ilahiler geliyor, ne bileyim maneviyatı yüksek şarkılar geliyor. "Ay Doğdu Üzerimize" geliyor, "Sordum Sarı Çiçeğe" yine aklımda dolananlardan biri. İzniniznen mümin kardeşlerim, bu konuya ramazandan sonra tekrar uğricim. Teşekkürler.

Demedim mi, demedim miii
Gönül sana söylemedim miii

Neyse gidiyom

[Youtube]dIlBjQV-et8[/youtube]
[Youtube]D0CyazIoqLA[/youtube]
[Youtube]_hiBbRdloao[/youtube]
[Youtube]QLRWXD96_yU[/youtube]
[Youtube]t4-Xz_Lt2p4[/youtube]
[Youtube]fwK7ggA3-bU[/youtube]

geçen 120 kilonun altına yattım baktım kaldıramıyorum yemiyo antıranör kankime bağırdım aç ordan bi müslüm baba ağır yaralıyım

[YOUTUBE]P-62Us3r1Us[/YOUTUBE]

Kanye West - stronger

bu parçayı çok duyardım.

Beni aşırı motive ediyor bu şarkı bir şeye başlayacağımda…

temizliğe ve spora başlarken listelerim olmazsa ben yokum. temizlik konusunu hallettik ama sporu tam olarak halledemiyorum, bence kesinlikle çok önemli bir detay bu. bir ara arabesk şarkılar dinleyerek yürüyüş yaptığımda çok motive oluyordum sjhjh ama spor salonunda o pek kesmiyor, eminem falan gaza getiriyor. aklıma gelmişken ben bi liste yapayım en iyisi, belimizi doğrulttuk sayılır gidip biraz spor salonumun hakkını vereyim.

Geri