Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rahatsız olmayayım diye kulaklık takıp kendi müziğimi dinlemeyeyim diyorum ama bu sefer de salondaki çalan keko raplerden ötürü rahatsız oluyorum. ne yapacağız bilmiyorum.
ben şahsen gaza gelmekten ziyade acı çekerek mesela squat yapmak istiyorum. sanki böyle daha çok motive olacakmışım gibi. düşünsene yandaki kıza;
amman güzel yavaş bas
canım cananım vay
yerdeki bara değersin
nedem lo güzelim vay vay
diyerek azer baba edasıyla yanlıyorum.
bak şu anda aşşşırı gaza geldim. tabi kız barı bi tarafımıza sokmazsa iyi..........
spor yaparken ki dinledigim sarkilarin playlistini paylassam gulersiniz. sarkilar bana kendimi boyle, hani ''en guzeli ve guclusu benim ve dunya onume serili'' gibi hissettirmiyorsa, dinlemiyorum. soyle bir havada olmaliyim: