Spiral Taktırmak Caiz mi?

Konu sahibi son olarak 2604 gün önce görüldü
Bakamayacağı çocuğu doğurup sokağa atmasındansa spiral daha iyi.
Bence günah değil.

Bu nüfus planlaması ayağına beyaz Türklerin soyu kurudu. Kürtler ve işid'ciler üremeye devam etti. Sonuç bu. Zaten lazım oldukça Sünni Arap bulup transfer ediyorlar.

Eklem yerlerinde bazı kırıklarda da kemikler arası spiral takılır diye biliyorum. Bu mantıkla ozaman bu da günah ?

Değilmiş ki bence mantıklı olan da bu. Çocuk doğurmak, karnını doyurmak ve büyütmek zor değil ancak o çocuğa her şeyi ile iyi bir eğitim vermek ve güzel bir gelecek hazırlamak zor. Küçücük birsürü çocuğun olursa da hiçbirine gerekli önemi gösteremez ancak kendi kendilerine büyüdüklerini izlersin.

Ya arkadas ossurmak için cevaz alacaksınız yakında. Kaç seneniz var lan daha huzurla yaşayabileceğiniz? Nerenize ne takmak istiyorsanız takın. Allah çok da umursamaz bunları.

Ya arkadas ossurmak için cevaz alacaksınız yakında. Kaç seneniz var lan daha huzurla yaşayabileceğiniz? Nerenize ne takmak istiyorsanız takın. Allah çok da umursamaz bunları.

Toplum ahlak kuralları toplum içinde ******yı cazip karşılamaz clix.en uzun insan ömrü 30 yada 35 bin gün Yaratıcının sınavında biyerlerine bişi taktırmak da caiz değil pas yapar gözüm

Kalıcı olmadıkça yapılan kısırlaştırma işlemi, mevcutta bir gebelik varsa ve bu gebeliğe bir zarar gelmeyecekse caizdir. Caiz olabilmesi için de eşin izni şarttır.

Herkes müftü olmuş.
Kürtaj dan daha hayirli olduğu kesin.

Forumda gerçekden merak edip öğrenmek isteyenler olsaydı cevabını eklerdim . Yüzde 99.9 lak lak . Çoğu da ateist ve deist . Merak eden ilmihal açar okur öğrenir

Erkeklere taksalar keşke, ne de olsa onlara günah olmuyor.Günah kadına hep.

Ha bir de doğursalar da görseler günlerini bilip bilmeden konuşanlar.Gayet normal bir şey bu, ister taktırır ister ilaç içer.

Süreyya hanıma katılıyorum ve de.

Geri