**Spam/Adversiting** ve **Spam/Adversiting** yerine alternatif kelime seçme anketi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Emenike bu. Kendisi son derece yırtıcı olup, rakip futbolcuların kaval kemiğiyle beslenmektedir. 8 saat eğitime girip hala daha "damarınız ince" diyerek kan almayı beceremeyen sağlık çalışanlarının olduğu yerde legal yerine illegal demeniz tabii ki sorun değil.

elElCd.png

konunun damara nasıl geldiğini anlamadım
eğitim damar yoluyla ilgili değildi bu arada bazen gerçekten damarı ince olabiliyor insanların
konu çok ciddi bir konu konumuza dönelim
küfür küfürdür

konunun damara nasıl geldiğini anlamadım
eğitim damar yoluyla ilgili değildi bu arada bazen gerçekten damarı ince olabiliyor insanların
konu çok ciddi bir konu konumuza dönelim
küfür küfürdür

Sağlık çalışanı olduğunuzu tahmin ettiğimden ve de böyle bir sıkıntı yaşadığımdan ötürü öyle dedim. Küfür küfürdür lakin hem konuşma hem yazım dilimize bu kadar işlemiş bir kelime, şahsa söylenmedikçe beni rahatsız etmez. Bunu forum standartlarına uygun hale getirmek için alternatif bir kelime üretmek de iyi niyetli bir girişim.

Fernando haksız mıyım emenike?

Yeni gelenler için özet geçiyorum, konumuz şu;

Adminlerimiz bizi banlamamak için “**Spam/Adversiting** yerine ne deseniz de **Spam/Adversiting** anlamı olsa ama sizi banlamasak” diye bizlere soruyorlar.
Kız hepsi ponçik bunların he bizi banlamamak için nasıl da uğraşıyorlar :ak1:

bence küfür yasağı kalksın ,şöyle rahat rahat küfürleşelim :T:

biriniz artık şu Süreyya'ya foruma yutup linki eklemeyi öğretsin Anthony Quinn

Sağlık çalışanı olduğunuzu tahmin ettiğimden ve de böyle bir sıkıntı yaşadığımdan ötürü öyle dedim. Küfür küfürdür lakin hem konuşma hem yazım dilimize bu kadar işlemiş bir kelime, şahsa söylenmedikçe beni rahatsız etmez. Bunu forum standartlarına uygun hale getirmek için alternatif bir kelime üretmek de iyi niyetli bir girişim.

@Fernando haksız mıyım emenike?
aynen öyle hacım. meramımızı başlıkta tam belirtememiştik sen tamamiyle açıklığa kavuşturmuşsun. konunun geyik bölümünde olması sizi yanıtmasın böyle bir girişim gerçekten var yani :p

Hic kısaltmalara gerek duymadim hep okundugu gibi yazdim.
Benim kisa olan her seye alerjim var.

bu ciddi yaratıcı ama kısaltmasını nasıl yapıcaz?
Yakmayacaksın ki çilekcimm, emenike gibi uzun uzadıya, ağız dolusu ve sert bi şekilde söyleyeceksin ya da yazacaksın.

emenike yumuşak geliyor, o etkiyi göstermiyor, ama anthony quinn öyle mi

mesela:

vega - bu sabahların bir anlamı olmalı emenike

vega - bu sabahların bir anlamı olmalı anthony quinn

bence ikincisi

Daha vurgulu oluyor.

Aday neden arıyorsunuz. Adaya mı gidecek alternatif küfürler.

g.k olsun g.q
sonuçta g. herkeste var
evet
bir sorunu daha çözdüm

çok iki yüzlü herkes.
ben zamanında mk yazdım diye bana küfürbaz ağzı bozuk diyenler burda kısaltma arıyor :d

S U R A T L A R I N A T Ü K Ü R

Zaten yaratıcı ve komik şeylerde gelmedi.

Kitleyin gitsin.​

Mastorun alternatiflerini kullansaydınız aslında,başlığa gerek yoktu.

Geri