**Spam/Adversiting** ve **Spam/Adversiting** yerine alternatif kelime seçme anketi

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
forumumuzda kullanılması yasak olan fakat günlük hayatımızda sıkça kullandığımız bu iki terbiyesizin yerine, sizlerin fikirleriyle alternatif bir kelime bulma arayışındayız.

adayları belirleyip ankete sunacağız ve sonuç olarak tabii ki de nihai fikir yönetim olarak bizde olacak.

seçeceğimiz bu kelime, diğer iki terbiyesizle aynı muameleyi görecek. (silmeyecez ama)

şimdiden işbirliğiniz için teşekkürler.

adaylar;
1) hassasına vurduğum (hv)
2) aliminyum (aü)
3) emenike (kısaltma için hala aday bulunmaya çalışılıyor)
4) bs (açılımı denilmez)
5) bazılarının ismi
6) anthony quinn

sonuç;
belli değil.

Benim önerim " hv "
Anlamı : Hassasına vurduğum

Benim kendi şeylerim var.

Teşekkür ediyorum.

Konuyu takip edeceğim.

bence bizi bi salın ya :torpu:

çağrıştırması açısından alüminyumu uygun gördüm. kısaltması olarak aü kullanılabilir.

bsg de silmiyosunuz. Baska forumlarda bok kelimesini bile sansurluyorlar korkudan sjxks
Bazen seviyorum bu forumu ama cogunlukla sevmedigim de oluyor ama yine de bence sevimli

Önerim bs ama acilimini diyemem

Bence önerimi dikkate almalısınız. Cinsiyetçi değil. Koymak gibi saçma sapan kaba saba birşey de yok. Ruhunuz gıcıklanmadı mı ya okuyunca. :p

Yine herkes bildiğini okusun bence başkasının seçeceği kelimeye göre küfür edeceksek ohh..

küfür nasıl illegal olur adlı dersimize hoş geldiniz
çok saçma küfür küfürdür

Fernando iyi düşünmüş. Yasaklasan bir dert, yasaklamasan bir dert. Kim uğraşacak? Şahsen ben kullanacağım zaman genelde "emenike" olarak kullanıyorum. Ağza oturuyor. Futbolcu Emenike'nin insan azmanı tipi akla geldiğinden o vurucu etkisi de var. Mesela "ya sen ne konuşuyorsun emenike?"

Fernando iyi düşünmüş. Yasaklasan bir dert, yasaklamasan bir dert. Kim uğraşacak? Şahsen ben kullanacağım zaman genelde "emenike" olarak kullanıyorum. Ağza oturuyor. Futbolcu Emenike'nin insan azmanı tipi akla geldiğinden o vurucu etkisi de var. Mesela "ya sen ne konuşuyorsun emenike?"

emenike kimdi bakmaya gidiyorum

emenike kimdi bakmaya gidiyorum

Emenike bu. Kendisi son derece yırtıcı olup, rakip futbolcuların kaval kemiğiyle beslenmektedir. 8 saat eğitime girip hala daha "damarınız ince" diyerek kan almayı beceremeyen sağlık çalışanlarının olduğu yerde legal yerine illegal demeniz tabii ki sorun değil.

elElCd.png

[YOUTUBE]/6xUnSVTh8fI[/YOUTUBE]

Geri