Sözlümü Yakışıklı Bulmuyorum

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ay dedikodum mu yapılıyo? Bi siz kalmıştınız kskns
İmam sana davet yollayacağım ndknd

• Kahkaha
Tepkiler: Min
canım kocamın kankası boşta basını baglamak lazım
bulursak helal sut emmiş sdflksd
tmm al ona düğüne çağırırım seni diyor
anamız ağladı çeyrek altın olmuş 2825 lira
bu saatten sonra kendim 2.karıyı alırsam kendime takarım çeyreği yarımı daha da kimse düğüne çağırmasın beni

Otur oturduğun yerde 2. Karıymış…

Lafın gelişi be ne işimiz olur başkasıyla artık.
1 haftada 2 tane çeyrek altın taktım bok var evlenecek evlenmeyin size mi çalışıyoruz.

Sonra erkekler şöyle böyle… Sözlenmiş adamla, bi yola çıkmış; sizlimi yikişikli bilmiyirim. Ne bekliyodun? Adam siz sözlendikten sonra ulvi bi ışıkla bi anda Brad Pitt mi olacaktı? Gerildim sabah. Hep ayın yüzünden. Yatıyom ben bye.

Mağdureye yalan yanlış bilgi vermişsiniz
Kızım siz sevgiliyken her şey güzeldi
İş ciddiye binince kem gözlü akrabalarınız nazar etti belki de cin girmiştir içinize forumda hoca var mı bilmiyorum ama imam var üfürsün sana

zoraki bir sözlülük yaşanmış belli ki
tez vakit uzaklaşmalısın

sözlüsünü değiştirmiş mi
ne yapmış
belki evlenmiştir

Abisi filan var mı? Belki o yakışıklıdır. Bir üst modele geç, abisini al.
Bunda kötü bir şey yok, ayfon 7'den 8'e geçiyormuş gibi düşünün, aynı şey...

Al sana günümüz kadınlarının özeti. Anlattığına göre çocuk on numara bi çocuk olmasına rağmen gitmiş neyi dert etmiş. Size namussuz, şerefsiz, arsız, yalan söyleyen, sahtekar, müptezel lazım. Yakışıklı olsun da ne halt olursa olsun. İyi adam, doğru adam istemiyor günümüz kadınları. Hem iyi adam yok, doğru adam yok diye yakınıp hem de dış görünüşle yaşayanlar, finalde aldatılmakla, şiddetle, ilgisizlikle baş başa kalıyor ve nedenini sorguluyorlar salya sümük. Beter olun.

süreyyanın bağlamından kopamadım........ insan gibi severek anlaşamamışsın, bari kokla da belki hayvanlar gibi anlaşırsın mı demek istemiş........ :emoji_thinking:

Geri