Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir. Anlat .pB U L U N M İ Y A N destanini biliyormusun sen?
Eski roma döneminde 7 uyuyanlardan M A X İ M İ L İ A N ile roma zulmünden kaçarken yolu gösteren efsane kahramanın adıdır B U L U N M İ Y A NHayir. Anlat .p
Ahaaa. Hummmmm...Eski roma döneminde 7 uyuyanlardan M A X İ M İ L İ A N ile roma zulmünden kaçarken yolu gösteren efsane kahramanın adıdır B U L U N M İ Y A N
esasen kuzeni sayılır ama çoğu tarihçi bu konuda fikir ayrılığına düşmüştür.
çocuk bile yapmışlardır adını ayşo koymuşlardır kaç yıllık konu fjfjfjdjdjdj
Belki günümüzde de vardır. Hsjsnsçocuk bile yapmışlardır adını ayşo koymuşlardır kaç yıllık konu fjfjfjdjdjdj
sen de kendim koca bulamadım kimse evlenmesin diyorsunBelki günümüzde de vardır. Hsjsns
Ya mutsuz olacaklarsa evet evlenmesinler. Doğacak çocuğa vebal… Derdim çocuklar…sen de kendim koca bulamadım kimse evlenmesin diyorsun
Ağlatacaksın beni helal olsun.Ya mutsuz olacaklarsa evet evlenmesinler. Doğacak çocuğa vebal… Derdim çocuklar…
niye öyle diyorsun kızcağız ne kadar düşünceli gkfjrjdjdjaman dramaya gel :d doğacak olan dogar buyur size ne aşdsksaf
ben onu evlendikten sonra gorurumniye öyle diyorsun kızcağız ne kadar düşünceli gkfjrjdjdj