Sözlümü Yakışıklı Bulmuyorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hayat tercihlerden ibarettir.
Evlilik denen şeyse hayatın en önemli merhalelerindendir. Evlilikte esas olan kişinin, kendisini mutlu edebilecek birini bulmasıdır. Üzülerek söyleteyim ki, Siz baştan kaybetmişsiniz. Zira o peşinde koştuğunuz yakışıklılık kavramı geçicidir. Evlilikten kısa bir süre sonra artık o yakışıklılık yerini " neden benimle ilgilenmiyor? Neden şöyle yapmıyor? Neden sorumsuz? Vs.." gibi ahlaki problemlere bırakır. Size tavsiyem ahlakı güzel birini bulduysanız, sıkıca sarılın..

Eski roma döneminde 7 uyuyanlardan M A X İ M İ L İ A N ile roma zulmünden kaçarken yolu gösteren efsane kahramanın adıdır B U L U N M İ Y A N
esasen kuzeni sayılır ama çoğu tarihçi bu konuda fikir ayrılığına düşmüştür.

Yorumlara kahkaha attım hdksjd
Ciddi bir konuşma yapmam gerekirse, insan sevdiğini güzel/yakışıklı görür zaten. Hatta eksikleri daha çok sevilir. Boyu mu kısa, bir dişi mi kırık vs neyse artık... Öyle güzel gelir ki o, nerden bileceksin bir de sözlenmis, adama üzüldüm ister istemez...
Ben birine vurulduğumda arkadaşlarım bula bula bunu mu buldun derdi ama ben ona bakınca aradığım her şeyi bulabiliyordum... Siz aşkı çiçek bocek sanıyorsunuz konuda geçen kadın arkadaşım...

ilerde bayan kişisi bu masum oğlana boynuzu takar bazı şeyler başlamadan bitmeli

yakışıklı değildir ama sempatiktir , gülümsemeyi dene.

hepimizde bi güzin ablalık var ya
ne oldu o kadına öldü mü
hiç haberim yok

kendisi sanirsin monica belluci (dogruyazmisimdirumarimheueueh)

aman dramaya gel :d doğacak olan dogar buyur size ne aşdsksaf

Geri