Sözlük Sözlük konusunu açtığına pişman olan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bildiğim kadarıyla kımsenın üye sözlüğünü acmadım. Yazdıklarımız var tabıkı şükür kimseye yazdıklarımdan dolayı pişman değilim. ALLAH hepsinin kalbine göre versin hep huzurlu olsunlar.
Ancak yazmadıklarım konusunda çok evvel dönemde haklılıklarım ortaya çıktı.

Benim konum yok….
Pişmanlığım yok……

• Kızgın
Tepkiler: Aze
Hiç kimseye sözlük açmamışım. Yuh bana.

o konu ne kavgalar gördü ne exler gömdü jsahdsjhhfs ne banlara şahit oldu... artık küstüğümüz dönemler nasıl kapatmak istediysen darbe görmediği kaldı...
Lan kahkaha atıyorum kahkaha aha.
Herkes gitti ben kaldım.. ben kaldım ben..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
canımm @Sade cimmm açmıştı benim konuyu ♡
pişman değildir tabi kiii , yaaaniiii .p

Hmm.
Anlık hevesler,kalıcı pişmanlığa gebedir.Aşın şunları artık.

Hahahah bu forumdaki sözlük konumu açan kişininin uzunca bir süre kavga ettiğim birisi olması peki. Beni hiç sevmeyen birisi açmıştı ama sonra anlaşmaya başlamıştık sanki, biraz biraz. Benim konumu, aramızın sonra bozulacağı değil, önce bozuk sonra ise daha hafif bozuk olduğu birisi açmıştı. Daha sonrasında ise bu şahsın aylarca bütün forumu dolandıran, kekleyen bir fake üye olduğu tespit edilmişti.
(2013 Forumsal Magazin Bülteni Syf 14) Dönemin en sansasyonel olaylarından biriydi. Vay anasını ya. Adamın toksikliğini hissedip günlerce darlayan sadece bendim. Sonra, yönetim tarafından Raid marka sinek ilacı sıkılarak etkisiz hale getirilmişti üç kağıtçı.

Bir gü @ZeL ime konu actim,yamulmuyorsam.
Ona actigima da pisman olmam, asirlik arkadasim.

• Öpücük
Tepkiler: ZeL
benim sözlük konumu @angie açmıştı.. bir dönem benden nasıl nefret ettiyse sildirmek istemiş konuyu sildirememiş demiş madem öyle açtığım mesajı düzenleyin.... şu an benim konumun ilk mesajı "yorumlarınızı bekliyoruz" HASHSHSHSHHSDB

benim sözlük konumu @angie açmıştı.. bir dönem benden nasıl nefret ettiyse sildirmek istemiş konuyu sildirememiş demiş madem öyle açtığım mesajı düzenleyin.... şu an benim konumun ilk mesajı "yorumlarınızı bekliyoruz" HASHSHSHSHHSDB
Sus.
Çok güzel yorum bence jfjfjjf

Konusunu açtığım iki kişi var yanlış hatırlamıyorsam. Pişman değilim ikisini de uzun yıllardır tanıyorum iyice tanımadan açmadık yani :d

2 haftadır tanıdığınız insanlara açıp duruyorsunuz hayır hiçte akıllanmıyorsunuz geçmişte yaşadıklarınızdan vala pes..

Ulan sözlük değil de, forumu birini getirdiğime çok pişman olmuştum.
İlk gün aramız bozuldu.. fake zart zurt diyenler kamki oldu, ben o günden beri konuşmuyorum ahah.

Herkese üye sözlüğü açılmaz, bazen pişman ederler, ya da sen edersin bilemedim..
Benim sözlüğü Psinoza açtı, banlı görünmesi sözlüğümün güzelliğini bozuyordu.. sırf o yüzden ban yeme diye uyarıyorum haah.

Geri