Sözlük Sözlük konusunu açtığına pişman olan üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Foruma yeni üye gelmiş, bakıyorsun her şey normal, iyi bir enerji alıyorsun, kendince ulan şuna bir sözlük konusu açayım diyorsun.. aferin.
Sonra mı, ah o kişiyle iletişim kopuyor, aran bozuluyor.. sonra diyorsun ki, ulan keşke sözlük açmasaydım, olur mu olur.
Sözlüğünü açtığım kişilere baktım, pişman değilim. Aklım ah keşke ben açsam dediklerim de.
Benim sözlüğü molotofçu Karga açmış :) pişman mıdır, yo yo değildir.
Arası bozulunca sözlüğü sildiren de var...

Benimkini iyi ki Anna hanım açmış çok değerli benim için bu konuda çok mutluyum. Pişman olduklarimi da sildirdim zaten )

Foruma yeni üye gelmiş, bakıyorsun her şey normal, iyi bir enerji alıyorsun, kendince ulan şuna bir sözlük konusu açayım diyorsun.. aferin.
Sonra mı, ah o kişiyle iletişim kopuyor, aran bozuluyor.. sonra diyorsun ki, ulan keşke sözlük açmasaydım, olur mu olur.
Sözlüğünü açtığım kişilere baktım, pişman değilim. Aklım ah keşke ben açsam dediklerim de.
Benim sözlüğü molotofçu Karga açmış :) pişman mıdır, yo yo değildir.
Arası bozulunca sözlüğü sildiren de var...
Sözlüğüm mü silindi………..

Uzun zamandır görüşmüyor olsak bile benim için vakti zamanında değerli biri açmıştı konumu.

Böyle şeyleri önemseyen biri değilim konum açılmasa niye yok demem. Hatta silinse daha iyi.

neden millete konu açıyorsunuz
herkes kendisi açsın
kapatın hepsini

Benimkini pieta açmış.
Kadın zorbalığa kurban olup gitti.

Küsme fırsatımız bile olmadı :d

Sözlük konuları pişmanlık sebebi değil bence sadece zaman kapsülü gibi hissettiriyor bana....
insanlar değişiyor ilişkiler evriliyor bazen kopuyor ama sözlük orada kalıyor..
benim için sorun değil pişmanlık da yok hatta şu sıralar “keşke ben açsaydım” dediğim biri var...
demek ki mesele sözlük değil, anın kendisiymiş diye yorumluyorum ben...

Geri