Sözlük konularında alıntının serbest olması..

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Bende anlamadim ya surik hanimcim. Sozluk konusuna sozlugu acilan uyenin kendisi yazamasin ve etiket alinti yapilmasin diyorlar ama niye cozemedim. Hayir yani noooooluyoo?
Forumsaldayken neredeyse bir üyeye 2. Bir fikir beyan etme hakkımızı da almaya doğru gidiyordu iş. Gereksiz muhabbet oluşmasın diye yapılıyordu.
Diğer sözlükte de ekşi gibi herkes fikir beyan etsin gibi isteniyordu.

ben kısıtlamalara karşıyım. Buraya eğlenmeye giriyoruz. O yasak bu yasak napim sıkılır giderim yani.

Forumsal biraz monarşi gibiymiş.

İyi ki irc var, biz demokrasi için varız, demokrasi için geldik.
Teşekkürler.

"Forumda sözlük niye var" diye sormak daha doğru olacaktır.
Tanım: forum ortamında saşılmaması gereken durum.

forumsal'da kaç üye darağacında sallandırıldı bu olay yüzünden hey gidi günler hey.

Üye sözlükteki yorumu alıntı yapmayınca kendimi kötü hissediyorum, cevap verme ihtiyacı duyuyorum ister istemez napim....

Aklıma @Raskolnikov ’un sözlükte editör olduğu zamanlar alıntıyı düzenleyip sebep kısmına da “Alıntısız bir sözlük hayal değil.” cümlesi geliyor. Çok hoştu bu, unutulmaz forum enlerine girebilir. sklsk

Forumsalın yaptığı tek doğru şey sanırım sözlükte alıntı yapılmaması. Konuya baktım biraz X yine üslup dersi verirken etmediği laf kalmamış :)
Sözlüğüne 364774 mesaj yazılmış olmasını harika bir şey sanan üyeler var, mutlu olsunlar.

sözlük bölümünde alıntılamak ya da sohbet etmek bana da biraz garip geliyor.

Forumsalın yaptığı tek doğru şey sanırım sözlükte alıntı yapılmaması. Konuya baktım biraz X yine üslup dersi verirken etmediği laf kalmamış :)
Sözlüğüne 364774 mesaj yazılmış olmasını harika bir şey sanan üyeler var, mutlu olsunlar.
Tüm sözlük konularini mi kapsiyor, ya da üye sözlük konularini mi?
Önemli bu ayrinti.

Tüm sözlük konularini mi kapsiyor, ya da üye sözlük konularini mi?
Önemli bu ayrinti.
Üye tatlım. Bence cazibesi kalmıyor, tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir. Şahsım adına alıntı yapma gereği duymuyorum.
Bu arada bu boş konuları mı konuşacağız, biraz senin güzelliğin hakkında konuşsak..

Başkasının fikirleri arkasına sığınmak insanın kendine yaptığı haksızlık.

Üye tatlım. Bence cazibesi kalmıyor, tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir. Şahsım adına alıntı yapma gereği duymuyorum.
Bu arada bu boş konuları mı konuşacağız, biraz senin güzelliğin hakkında konuşsak..
Bence senin yakisikliligini konusalim.
Ayakkabi koleksiyonunu mesela.
Merak Aksener hanimin mor abiyesi gibi mor bir cift papuca ne dersin cok sevgili Run?

forumlarda üye sözlükleriyle ilgili en saçma şey kişinin konusuna olumsuz yorum yazmamak gerektiğine dair var olan inanç ve bunun yönetimce de hoş karşılanmaması. ayrıca üyelerin kendi sözlük konusundaki mesajlar hakkında direkt söz sahibi olması. yani hakaret, aşağılama vs. içermese bile sırf istemediği için mesajları sildirebilmesi. halbuki orası herkesin güzel dileklerde bulunmasının beklendiği mezuniyet yıllığı değil. yazan kişi kendi mesajını tabii ki sildirebilir fakat yazılan kişi haklı gerekçeleri olmadığı sürece bu hakka sahip olmamalı.

Üye sözlüğümü Pınar yüzünden sildirdiğim aklıma gelmiştir vay be..

kuralsızlığıma seni de alet ediyorum diyordum mazur gör : D
deneme mod konusu geldi şansımıza ben niye baştan şuraya yazmadım ki tertemiz mis : D
Alet etmene gerek yok kural tanımayan bir hatun var zaten karşında Sjsjsjs

Geri