Yazarken takma isimler kullanılmaktadır.
Özeyle Anılar .
Sanırım bu başlıkla çok anım var . çünkü çocukluğum (yaşlar ben 3, öze 5) onunla geçti . hala da hayatımda. İyi ki de var. Vee başlayayım.
Yıl 2007 , Öze biriyle tanıştı agustosun başları falan 7si olabilir . Adı Gürko .
Bir telefon geldi dershanedeyim yaşım 14, 15 filan. Abimi ameliyata almışlar apandisit i patlamış. Babam ameliyathane personeli doktorların sağ kolu. Abim anlatıyor arkadaşı da aynı zamanda ameliyat olmuş hastanede karşılaştık, yazık bana ağrı kesici yaptırmış babam, çocuk bas bas bağırıyor! Abim demiş o benim arkdasım ona da ağrı kesici yapın :d kıyamam ya. Tabi ben direkt özelere koştum. Kanka(kan kardeşim olur kendisi gerçek kandan :p ) ne olmuş biliyor musun, Gürko ameliyat olmuş abimin arkadaşıymış diye anlatmaya başladım. Öze saçmalama kızım demin gördüm parkta bir şeyi yoktu dedi. Bizim beyin error.
Günler sonra öğrendik ki ben Öze'nin eski sevgilisi Gürko ameliyat oldu sanarken, o ameliyat olan yeni tanıştığı Gürkoymuş. Velhasıl kelam yeni tanıştığı çocuktan haberim yoktu. Bunu yıllar sonra bile hala konuşur güleriz. Yeni tanıştığı Gürkoyla 10.senelerinde nikah masasına oturdular :d bir de teyzesinin aşkı Demir balım doğdu ! Nereden nereye!
Bu da böyle bir anımdır :p
Kendimi unuturum, anılarımı asla!