Söyleyeceklerim var.

Konu sahibi son olarak 1210 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorgunum ve bu fiziksel, edebiyat falan yapmayacagım

Saçlarımı maviye boyayasım var. Umarım yeşil olmaz.

Biraz içimi dökeyim gideyim bari.
Zaten kolum ağrıyor ;( çok fena vurmuşum mosmor olmuş.
Neyse başlayayım gömmeye, övmeye.
Azzz sonra!

Azcık işim var :D

Hım geldim günlüksü :D
Nerde kalmıştık?
Bazı insanlar ne kadar bencil ya sevmiyorum böyle insanları, hiç bir faydan yok amaişin düşünce yapışmayı yüzsüzlükle başarıyorsun.
Bazı insanlar ise iyi geliyor. Bazıları çok güzel gidiyor. Bazıları üzüyor, bazıları kabus gibi!
Bazı insanlardan nefret ediyor, gıcık kapıyor ama çokta özüyorum.
Galiba ben hem insan seviyor, hemde sevmiyorum.
Canımı yakan insanları kolayca affediyor, merhamet gösteryorum.
Sanırım çok cins bir insanım...

Döktüm, toplarsın.

Yazarken takma isimler kullanılmaktadır.​
Özeyle Anılar .​
Sanırım bu başlıkla çok anım var . çünkü çocukluğum (yaşlar ben 3, öze 5) onunla geçti . hala da hayatımda. İyi ki de var. Vee başlayayım.​
Yıl 2007 , Öze biriyle tanıştı agustosun başları falan 7si olabilir . Adı Gürko .​
Bir telefon geldi dershanedeyim yaşım 14, 15 filan. Abimi ameliyata almışlar apandisit i patlamış. Babam ameliyathane personeli doktorların sağ kolu. Abim anlatıyor arkadaşı da aynı zamanda ameliyat olmuş hastanede karşılaştık, yazık bana ağrı kesici yaptırmış babam, çocuk bas bas bağırıyor! Abim demiş o benim arkdasım ona da ağrı kesici yapın :d kıyamam ya. Tabi ben direkt özelere koştum. Kanka(kan kardeşim olur kendisi gerçek kandan :p ) ne olmuş biliyor musun, Gürko ameliyat olmuş abimin arkadaşıymış diye anlatmaya başladım. Öze saçmalama kızım demin gördüm parkta bir şeyi yoktu dedi. Bizim beyin error.​
Günler sonra öğrendik ki ben Öze'nin eski sevgilisi Gürko ameliyat oldu sanarken, o ameliyat olan yeni tanıştığı Gürkoymuş. Velhasıl kelam yeni tanıştığı çocuktan haberim yoktu. Bunu yıllar sonra bile hala konuşur güleriz. Yeni tanıştığı Gürkoyla 10.senelerinde nikah masasına oturdular :d bir de teyzesinin aşkı Demir balım doğdu ! Nereden nereye!​
Bu da böyle bir anımdır :p​

Kendimi unuturum, anılarımı asla!​

Selam Petra.
Yine kafamda deli sorular , karman çorman bir şeyler.
Zaten güne pek iyi başlamadım. 15 kez uyandım 8 rüya gördüm 9 saat uyumuşum :d
Gözümü açamadım resmen şuan cin gibiyim. Kesin sabaha kadar uyayamayacagım.
Birine sataşasım var ama hiç uğrasasım yok.
Hasta gibiyim de değil gibiyimde.
Annem hala bende çok sevinçliyim seviyorum ponçiiimi.
Babamı da özledim ona da üzülüyorum canım sıkılıyor diyor bende sende gel diyorum ama herkesin kendi evi işte.
Uzun uzun içimi dökesin var ama hiç yazasım yok. İyice boşladım zaten. Bir kaç yazım var yayınlayasım yok.
Pişkolocim yerlerde.
Neyse gidiyorum şeker bay.

Oğlu yetmezmiş gibi bir de anası arıyor. İstemediğimi daha nasıl belli edebilirim ki..
Bazı insanları sevmekle boğazlamak isteğimi aynı anda yaşıyorum. Nasıl mümkün olabilir ki bu? Çok tuhaf.
Hem gıcık olup hem sevesim geliyor sanırım bu ara çok dengesizim. Gerçi dengeli olduğum pek söylenemez de neyse.
**
Çok yedim ya akşam akşam bir tabak makarna gömdüm ,4kupa çay içtim bir tane tatlı yedim.
Evdekal evdekal yüz kilo olacam bu gidişle. Spor salonuna da inemiyorum kimse ciddiye almıyor kesin gelip bulaştırır bunlar ya güvenemiyorum bohta çıkabilir.
Site görevlisi de kendine tatil vermiş :dd katta çöp kokusu yan komşuyu yakaladım dedim çöpünüzü atın.
O da eline almış sirkeli suyu asansörü fırfıslıyor:d ıy ekşi ter kokusu gibi zaten asansör kullanmıyorum . kullananlar zehirlenmese bari :d
Annoş balım da yarın belki gelirim dedi. Umarım gelir özledim..
**
O değil boncugumu da özledim bayağıdır görmedim canım oğlum yine büyümüştür bir sürü ağzını burnunu yediğim. Yaz gelse de komple kavussak.. Zaten annesi diye değil artık ablası diyorlar telefonda rütbem düştü resmen çocugu görmeye görmeye :d
Amma döktüm içimi he. Bugunluk bu kadar bay.

Uyağğğğğğğğğğğğğn !
Uyansın içindeki hayvağğğğğğn !

Dinle hayat sessizce ağlıyor Gözlerinin önünde kanıyor Haşa hissetmektir senin vazifen Kutlayamayacağın bir zafer ol Son ver ezip etmesinler eziyet Nefesin yettiğince direnen ol UYAN : ))))

Bugün anneme iyi ki canım hiç bir şey yapmak istemiyor dedm.
Önce markete yolladı sonra temizlik yaptırdı şimdide yemek yaptırıyor.
Şuan beni sevdiğinden emin değilim.
Seni ben doğurdum'a da geçiş yaptık hadi bakalım

Glüşünü alıp , turşusunu kurmak istediğim insanlar var.

Biliyor musun sıfırla bir arasında milyonlarca sayı var sıfır, sıfır nokta bir, sıfır nokta vs vs bir.
Bir ile iki arasında bile. Düşünsene bir saniye içinde geçen sayıları? Milyonlarca ömür geçiyor. Bir yerlerde birileri doğarken, birileri ölüyor. Birileri ağlıyor birileri çok mutlu.

Ben mi ?
açım !
Eski günlere. Eski güle.

Gözümde büyüttüğüm herşeyi yüreğime sığdırdım da, içimdekileri dünyaya sığdıramıyorum.
Ne garip dimi?

#Millattanöncesi

Keşke kendi içimden çıkabilsem.
Keşke canımı acıtan herkesin canına kıyabilsem .
Ama ne ben katilim ne de onlar uğurlarına hapse girceğime değer insanlar.

Öyle işte. Biliyorsun içimi.
Ne diyim ki.

İnsan umursamadıklarına karşı iyi davranırmış. Sevdiğimiz insanları en çok bu yüzden mi üzüyoruz acaba?
Bir çok yönden irdelenmesi gereken bir paradox.
Tam bir beyin felci. Bunu daha sonra uzun uzun kendi içimde döndürüp dolandırıp beynimi yakarak varsayımsal bir şeyler karalayabilirim. Kalsın köşede.

Bazı şeyler kahrolsun bence

Bıhtım bu hayattan atıcam kendimi koltuktan modundayım.
hayattan-sikilmak_928306.jpg

Ya da böyleyim. Ispanak seven yanım bile mutlu değil.
Yok ya o mutlu şimdi yine yicem jdlfşdş
İşte o yanım hariç hiç bir yanım mutlu değil. Aslında mutluluk çok abartılıyor. Aha yine moda girdim.
Çıkınca gelirim bay.

Haha tam 5 yıl olmuş. Vaybe..
Üniversite hayatımın en güzel zamanları ve özlediğim anları ismailçe ve üsen abiyle geçen zamanlardı!! Keşke Denizli'de olsam demiyorum ama keşke o zamanlara geri dönebilsem...
Screenshot_2020-04-05-18-42-02-1.png

Ve şu biriktirdiğim paralarla elimde olan tarihi eser telefonu almıştım :))))
Ah ismail ya! Anılarım canlandı.
Screenshot_2020-04-05-19-05-37-1.png

İsoyu ikna edebilirsem foruma üye oldurayım bari :D Hüseyin abiyi de kapsın gelsin :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri