Söyleyeceklerim var.

Konu sahibi son olarak 1211 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pü lağaanet bağğzı insanları görünce lamaşasım geliyor.

yeniden mandalaya boyamaya sardığımı söylemişmiydim :p
Eskiden ne çok yapardım.
Screenshot_2020-02-14-23-58-13-1.png

deneme bir iki aa boyut ayarlayamadım . olsundu. ay ne güzel oldu ya upload siteleriyle uğrasmaya gerek yok artık.
en sevdiğim!

Kalsın kıyıda köşede ; )

Son düzenleme:
Gözlerimi dolduruyor, eskiyi hatırlatıyor, yaşayamadıklarımı anlatıyor.
üzüyor, kırıyor, ağlatıyor...

Uzun uzun yazasım var ama halim yok...

Depresyona panduflarımla girdim, hala üşüyor ayaklarım ;(

Bugün içimden şiir akıyor, hadi hayırlısı.

Canımı yakacagınıza sigaramı yakın.

Bu ne ya hergün yemeği çamaşırı bulaşığı silip süpürmesi bıktım yeminle.
Biraz zengin olsam keşke çok değil azcık! Bir yardımcı tutarım. Yada aşırı temiz titiz, temizlik hastası bir ev arkdası bulmam gerek :d poff!!!
Mesela teknoloji çok ilerlese tek tuşla evin bütün işi hallolsa! Bu çok uçuk oldu. Ölme eşeğim ölme! Yadaa supernatural olsam tek bir harektle halletsem herşeyi. Bu da çok fantastik durdu! Hayaller hayatlar.. He hayatlar demişken, bıktım bu hayattan atacam kendimi mutfaktan.!!!

• Beğen
Tepkiler: W
Merhaba Vagua hanim, tesadufen yazdiklariniza denk geldim gulumsedim, cunkimsi ayni dert bende de var, aksama ne pisireceginize karar verince bize de yazin fikir olussun….

Menemen yapicam ben :)
Sevgili Vague erik dalı göndericem şarkı olarak
Gülümse lütfen

Merhaba Vagua hanim, tesadufen yazdiklariniza denk geldim gulumsedim, cunkimsi ayni dert bende de var, aksama ne pisireceginize karar verince bize de yazin fikir olussun….
Merhaba W hanımcığım. Akşama annemler de gelecek , babam balık tutayım Gül'e götürelim akşam yapsın demiş şimdi konuştum :d
Akşama balık kızartır, yanına salata yaparım diye düşündüm hiç değilse ne yapacagım derdini defettim :))
Menemen yapicam ben :)
Sevgili Vague erik dalı göndericem şarkı olarak
Gülümse lütfen
Kolay gelsin : ) çok iyi olur gerçkten neşelenmeye ihtiyacım var hahah , teşekkür ederim :*

Sesinden öpüyorum adam :*

Anladim, herkes gidiyor
Her seferinde yine cok acitiyor bizi

Her kafadan bir ses, herkes söyle yap böyle yap güçlü ol diyor.
Ama kimse güçlü kadın sevmiyor.
Ne tuhaf! Ayakta kalmak için, yılmamak , tükenmemek için harcadığın çabalarla köprü kursan karşıya geçersin.
Bir kez sendeledin mi itenin çok oluyor.

Niye durduk yere dertlendim ki yahu : ))
Aslında uzun uzun dökesim var içimi , ama susmak!
Susmak sıcak tutuyor.

kalsın burada.

bi fırlatsam kederimi göğe
düşer eski yerine göğsüme oturur
sarı sabır gelir öcünü alır yaş komaz gözüme

Anılarla Vague!
İnsan hayatta anılarıyla yaşar. Hatta hayat kısa, anılar uzun diye bir söz de vardır. İyi, kötü bir sürü anı biriktirsin heybende. Unutmamak için, ders almak için, hayatta kalmak için, gülmek, bazen hüzünlenmek için... Bende anılarımı dökmek istedim. Aklıma geldikçe paylaşacagım.​
Beni unutabilirsiniz, anılarımı asla! :D

Kahvenin koyusuna, çayın demine, bu hayatın taaa dibine vurdum!
Küfür edeceğim sandın değil mi? :D

Yağ yağmur yağ :)))

Merhaba arkadaşlar, anılarıma hoş geldiniz.​
Nereden başlasam diye çok düşündüm aslında. Sonra dedim ki neden en baştan başlamayayım?​
Çocukluğumdan-1
Mahallede en iyi anlaştığım ve kardeşten öte olduğum Öze'mle bir gün almanyadan ona gelen el kremleriyle oynuyorduk , deniyorduk. Çocuğuz işte suratıma boca ettim bir yığın kremi . Sonra kapının önünden diğer arkadaşlarımızın sesi geldi bizde kapıya çıktık. Evin önünde taştan basamaklar vardı bizde oyuna çevirdik bunu basamaklardan atlıyorduk. Bir iki üç derken en yüksek basamağa çıktım ve tam atlayacakken o sırada ayağım takıldı ve yüz üstü en altaki basamağa düştüm. Orada sivri bir taş varmış.​
Tabi ki alnımın tam ortasını deldi :D
Kan revan içinde kollarımdan tutup eve doğru gö.türüyorlar. Bende çığlık kıyamet. Babam sağlıkçı okuduğu için hemen müdahale etti.​
Hastaneye gitmem diye tutturdum.​
Babamın beni ikna yöntemi : kızım bak gidelim sana estetik dikiş attırırız manken olursun ilerde iz kalır, seni manken yapmazlar :D ah babam ya tabi ki ikna olmadım . hala taşırım o izi alnımda.​
Bildiğiniz alın yazısı gibi :D

Beni unutabilirsiniz, anılarımı asla :p

Kız voguye anılar anlatılmaz onlar özeldir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri