Ay bir tarafım kendini bir şey sanan insan iticiliği. ne oluyor saçma salak konuşunca?
Hayır seni ciddiye almıyorum diye daha bir alevleniyor kıyamam. Komik cidden. Sırf konuşmak için konuşmakta çok zavallı. İyice düşürüyor kaliteyi. Hadi başka kapıya demezler mi insana?? : ))))
Bayağıdır dertleşmiyoruz seninle biraz dökeyim içimi dedim.
Bugun temizlik yaptım ama ne temizlik. Tabi ki aynı kalmayacak amnemler geldi umarım yine birilerini doldurmaz eve !!
Hımm iyileştim sayılır bu arada. Akşamda sinirlendim komşuya sonra ablam geldi bayağı konuştuk dedikodunun dibine vurduk canım benim ya özlemişim. Süt geldi yoğurt mayaladım abim sütlaç istedi onu yaptım. Tabi bir yığın bulaşık. Çamasır yıka as derken kasemi koltuğa koydum . içim dışım süt oldu annem diyor salep içelim. Yok anam babam ben süte doydum .
Başkaaaaa, aman sıkıldım bu kadar işte. Galiba sanırım belki.
Bıktım bu hayattan atacam kendimi çardaktan . hava da aşırı rüzgar. Sigara mı beni içti ben mi rüzgarı içtim bilemedim
Bir de eskiden mi güzeldi eskiler mi aman neyse .
Tanrının cezası ağzına tükürdüğüm sallağı. Nefret ediyorum ya bazen bazı insanlardan dellendim yine .
Çok fena kuruldum bu gerizekalıya ya.çıkayım biraz hava alayım. Neden böyle oldu ya. Sakinleşmem lazım durduk yere aklıma geliyor sinir basıyor
Yok ben en iyisi gideyim yeşil çay falan içeyim.
Sövmem geldi sövemiyorum. Neyse hıyuu sakinim..sakinimm
Sakin.. Sakii.. Saaaa..
Bay.