Çakıl'ıma kavuştum. Görmeyeli bayağı büyümüş.
Canımin içi nasıl da aynı. Hala saldırgan , hala oyuncu.
Kıyamam ya çok hırpaladım. Sevinçten deliye döndü, öyle kudurdu ki beni deli etti .
Yine de çok seviyorum ponçiğimi . Ben yokken uslu uslu duran hayvan beni görünce kendini parçaladı.
Tabi beni de parçaladı, ısırmalar tırnak atmalar çizildi ellerim kollarım.
İki ayağının üstünde durup üstüme atlayışı hele neredeyse boyuma ulaşacak eşek sıpası

Neyse duygusala bağlamayacagım.
Yokluğumda oğlumlaydım, bir iki tane kitap bitirdim. Erken uyuyup, sabahın kör saati uyandım.
Tabi o uyuma arasında kaç milyon kez uyandığımı hatırlamıyorum. Zaten önce ki gün de sıfır uykuylaydım. Yorgunluktan düşer bayılırım sandım ama yerimi mi yadırgadım ne yaptım.
Doğru düzgün uyuduğum söylenemez.
Bir sürü de şey oldu bunun yanında ama onları anlatmayacagım. Belki daha sonra.
Sonunda 'Küçük Mucizeler Dükkanı'nı bitirdim hem de saatler içerisin de. Hep erteleyip duruyordum . Hadi kızım fırsat bu fırsat dedim ve sonlandırdım.
Güzelmiydi eh işte. 4 farklı kadının trajik hayat hikayeleri ve sonuçları.
Devam kitapları da var aslında keske yazar hemen bir sonuca bağlamasaydı.
Gerçi anlatım tarzı biraz sıkıcıydı, bitmesine sevindim lakin mutlu sonla bitmesi hepsi için güzel bir son yazması güzeldi

Bu yönden sevdim tabi ki. Onun dışında sucunun ergen kızından aldığım bir kaç kitap daha vardı eh bir tanesini zor bela bitirdim.
Ondan bahsetmeyeceğim bile rezaletti.
Diğer kitapları da öyleyse yandım diyorum. yine de kitap kitaptır. Okumak candır

))
Şimdilik bu kadar bay.