Söylenenlere hemen inanıp kolay insan harcar mısınız?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü
Kulaktan duyma şeylerle insan harcamam asla. Kendim görüp şahit olursam işler değişir. Tahammülüm tükeniyor.

Asla, dinlerim anlatsın ama kendim tanırım ve bana hata yaptı ise kendim hesabını keserim ki çok yaşadım böyle.
Önyargı oluşturan insanlardan da nefret ediyorum.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Kendim gözlemler ve kararı da öyle veririm. Başkalarının ne olumlu ne de olumsuz söylemlerine göre insan değerlendirmem.
Bazı insanların gözlem yeteneği iyi değildir ya da menfaat uğruna hiç olmadık birini yüceltebilir veyahut tam tersi davranıp nitelikli bir insanı karalamaya da çalışabilirler.

Kimseyi harcamam. Ama mümkün oldukça bazılarından uzak dururum. Herkesin kendince bir sebebi vardır bizim bilemediğimiz ve bizi ilgilendirmeyen.

Söylenenlerin destekli olup olmaması önemli. Kanıt sunabilmişse bakarız. Kuru lafa inanmam…

Evet erkekler cazibeli kadınların her söylediğine inanıyor

Evet erkekler cazibeli kadınların her söylediğine inanıyor
Her erkek için geçerli değil ancak bazı erkekleri bu şekilde kandırabilen kadınlar çıkıyor ki bu da erkeğin zayıflığı ile alakalıdır.
Kadın şayet erkeğin zaaflarını kullanıyor ve erkek de bu durumu fark etmiyorsa sonuçta karakter olarak güçsüz olduğu anlamına gelir.
Bu duruma düşen erkekleri de dikkate almamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ne
Her erkek için geçerli değil ancak bazı erkekleri bu şekilde kandırabilen kadınlar çıkıyor ki bu da erkeğin zayıflığı ile alakalıdır.
Kadın şayet erkeğin zaaflarını kullanıyor ve erkek de bu durumu fark etmiyorsa sonuçta karakter olarak güçsüz olduğu anlamına gelir.
Bu duruma düşen erkekleri de dikkate almamak gerekiyor.
Zeki ve iyi kötüyü ayırt edebilen erkek sayısı çok nadir aynı şekilde kadınlar içinde geçerli. Sevdikleri yada zaafları oldukları adamın her dediğine inanıp doğruyu yanlışı ayırt edemeyen var. Bunlarda bir çok hataya sebebiyet veriyor ve önyargıya.

Zeki ve iyi kötüyü ayırt edebilen erkek sayısı çok nadir aynı şekilde kadınlar içinde geçerli. Sevdikleri yada zaafları oldukları adamın her dediğine inanıp doğruyu yanlışı ayırt edemeyen var. Bunlarda bir çok hataya sebebiyet veriyor ve önyargıya.
Aşkın gözü kör, görsede inanmaz. Yatak dar olduğu için üstüste yatmıştık dese inandırır. O Rüya'dan uyanmak için şiddetli bir sarsıntı gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ne
Son derece haklısınız ismail bey

Geri