Kulaktan duyma şeylerle insan harcamam asla. Kendim görüp şahit olursam işler değişir. Tahammülüm tükeniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu ablaya benzettim sizi.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Her erkek için geçerli değil ancak bazı erkekleri bu şekilde kandırabilen kadınlar çıkıyor ki bu da erkeğin zayıflığı ile alakalıdır.Evet erkekler cazibeli kadınların her söylediğine inanıyor
Zeki ve iyi kötüyü ayırt edebilen erkek sayısı çok nadir aynı şekilde kadınlar içinde geçerli. Sevdikleri yada zaafları oldukları adamın her dediğine inanıp doğruyu yanlışı ayırt edemeyen var. Bunlarda bir çok hataya sebebiyet veriyor ve önyargıya.Her erkek için geçerli değil ancak bazı erkekleri bu şekilde kandırabilen kadınlar çıkıyor ki bu da erkeğin zayıflığı ile alakalıdır.
Kadın şayet erkeğin zaaflarını kullanıyor ve erkek de bu durumu fark etmiyorsa sonuçta karakter olarak güçsüz olduğu anlamına gelir.
Bu duruma düşen erkekleri de dikkate almamak gerekiyor.
Aşkın gözü kör, görsede inanmaz. Yatak dar olduğu için üstüste yatmıştık dese inandırır. O Rüya'dan uyanmak için şiddetli bir sarsıntı gerekir.Zeki ve iyi kötüyü ayırt edebilen erkek sayısı çok nadir aynı şekilde kadınlar içinde geçerli. Sevdikleri yada zaafları oldukları adamın her dediğine inanıp doğruyu yanlışı ayırt edemeyen var. Bunlarda bir çok hataya sebebiyet veriyor ve önyargıya.
Ne yaşadınız efendim.?Yaşayan bilir.
Uzun ve acı hikaye.Ne yaşadınız efendim.?
Efendim anmaya değmez dünde kaldı deyip önünüzden ilerleyin boşverin..Uzun ve acı hikaye.
Aradan çok zaman geçti. İyi bir tecrübe oldu.Efendim anmaya değmez dünde kaldı deyip önünüzden ilerleyin boşverin..