söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
Aha birbirlerine girdiler polis çağırıyorlar xddd

Tatil moduna girip 01:00 gibi yattım. 3’te Denizkuş uyandı, fırladım. 6’da yine uyandı. Bu sefer güne başladık.
Biriniz de çıkıp demiyorsunuz ki “tatil modu senin ne haddine..”
Bugün de olalım bakalım zombi.........

Müge Anlı başlayınca uyanan, bitince uyuyan çocuk yapmışım. Hanginiz bana beddua ettiyse sağlam etmiş..

Ench ve Melo yok.
Jujuşko banlanalı 1 saat oldu.
Ben hâyyyla forumda gezebiliyorum. Hani çeteydik hani örgüttük.. PÜH sana Başak...

Yönetim beni minnoşlarımın yokluğuyla sınıyor. Bozar mı sandınız acılar? Forumsalcıyız biz, Polat Alemdar gibiyiz, öldüremezsiniz1!1!1!1!1!1!1!

PÜH ne ? JÖH PÖH gibi bir şey mi.

Pizi Üzen Hareket?
Kuran trakyalı

Yok, baya aynada kendi sıfatıma tükürme şeysi.
Ayrıca hareket olmaz o, areket ulur beaaa

Bu corlulu H'leri yutmamış sadece B'leri P olarak söylüyor

Ben; Yürüteç kalça yapısını olumsuz etkiliyor, kullanmayacağım. Emziği sadece uyuyacağı zaman vereceğim. Kabız olduğunla meyveli yulaf ezmesi ve evde yaptığım probiyotik yoğurt iş görür.
Annem; Deniz’e yürüteç aldım, siz de bindiniz ne oldu? Kardeşin 9 aylıkken yürüdü. yürüteç özgürlüktür. Diş çıkarıyor, emzik ister hep ağzında dursun. Aaa kabız mı oldu hemen zeytinyağlı kulak pamuğu sokalım

İYİ Kİ KAYNANAM DEĞİLSİN ANNE BEZ-DUM.

Kayınvalidem de Deniz’e saç bandı takmazsam kulakları kepçe olur zannediyor :emoji_face_palm: Taktığım bez totosunu düzleştirmez inş..
Hani troll bendim ya?

Ajfjsjfjdj
Bundan haz almayan cindir xd

Amaaaaaaaaan diğer konular çok kalabalık geldi. Kendi günlüğümde saçmalamaya devam edeyim.
İnş burda da içinden geçeni söyle konusunda olduğu gibi konu dışı post atmaktan banlanmam...................

Neyi söylemezsem çatlarım onu bana söyleyin de konu dışı post atmayayım bari be.

Kız @Lanet gel iki saçmalayalım sonra evlenirsin.
Kaçıyo mu be düğün? Amaaaaan sen de bi alemsin.

2019 dan bu yana çatlamadın çatlamazsın artık xd

Geri