söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1041 gün önce görüldü
24 Ekim - 22 Kasım arası kimseyle dalga geçmeyeceğim, hiçbir kaosa dahil olmayacağım..
Çoççççumuuun [ARGO] Akrep [/ARGO] burcu olma riskini atlatınca devamsss ; ))

Hatta şu tarihi değişen burç olayını da baz alırsak 29 Kasım’a kadar No Kaos

Bu kadar ana karnında lömbürdeyen bir çocuk olabilir mi ya?
Yanlışlıkla san sebastian cheesecake mi yaptım acaba? Yoksa süt helvası mı olcan sen anasının tosarığı?

Tv’de bir şey yok madem, çoçuumla Seda Sayan’ın verdiği ibretlik ayarı dinleyelim.
Efffsane bir nesil yetiştiriyorum akdjskdjd

anası trabzonlu babası bursalı çoççua mozart dinletmek sadece zaman kaybı olur.. hiç ışık yok.. o bir hamsi kuşu olacak.. bir süt helvası, bir kestane şekeri olacak..

Şu tanımadığım yeni arkadaşlar daha ılımlı ve daha tatlıs..

Sizin gibi kasmıyorlar bizimkiler :) Bay Mastor seni tenzi ediyorum canım ciğerim..

Evet genelde beni önce tenzih sonra da tercih ederler bazen de daha tuhaf şeyler ederler. Life işte...

Saydıklarının hepsini yapabilirim :) Hayatin ne getirecegi belli olmaz :p

Bilişsel gelişimlerinde artış olduğu gözlenmiş Mozart dinletilen bireylere. Dinlet belki bir şoprn çıkar karnından belli mi olur ay. :D

Saydıklarının hepsini yapabilirim :) Hayatin ne getirecegi belli olmaz :p

Mastorgülün bu aralar tuhaf şeylerle ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Morçuum. Baksana 7 çocukla dul kalmış gibi suratsız suratsız dolamıyor ortalıkta hurşid..

Mastorgülün bu aralar tuhaf şeylerle ilgiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum Morçuum. Baksana 7 çocukla dul kalmış gibi suratsız suratsız dolamıyor ortalıkta hurşid..

Adaptasyon sorunu yaşıyor zannediyorum..

Herzaman ki gibi gözdem olur bay Mastor alkami eksik etmem :)

Hamsi kuşuma efso şeyler aldık.
“nasıl olacak” diye dertlendiğim tüm sorunlar bir şekilde çözüme kavuşuyor şükürlerceee

An itibariyle 1 kutu çikolatalı kestane şekerini gömmüş bulunuyorum.
Gözyaşım pıt...

Geri