söylemezsem çatlarım xd

Konu sahibi son olarak 1040 gün önce görüldü

Adını düşündün mü?
Kızlar da pek tatlı oluyor.
Ben ünlülerin kızlarına bayılıyorum.
Sağlıkla gelsin inşallah

Cinsiyet belli olmadan önce ismi hazırdı zaten
Benden ünlüsü mü var ayol? Ablan star xd
İnş. :gnXWb0:

Ağlayarak doğum videoları izliyorum Aişe, doğurmasam mı? :6:

Kız deli misin?
İzleme öyle korkunçlu şeyler.
Senin izlediğin, dinlediğin, hissettiğin her şeyden bebek de etkileniyor. Psikopat yapacaksın kızı. :1744328xc4pwxo3z1:

Kız deli misin?
İzleme öyle korkunçlu şeyler.
Senin izlediğin, dinlediğin, hissettiğin her şeyden bebek de etkileniyor. Psikopat yapacaksın kızı. :1744328xc4pwxo3z1:

Normal olacağını sana düşündüren nedir Aişe? Benim çocuumdan bahsediyoruz xd

Onu denk getirmek için takvim olmuyor muydu? Sanki öyle hatırlıyorum. Tahmini ne zaman doğacak?

13 Kasım - 11 Aralık arasında bekliyoruz.
Doktor 4 Aralık dedi ama ödüm kopuyor 13-20 Kasım dönemine denk gelir diye. :fad:

Seren Serengil & Yaşar İpek mevzusu tüm sosyal medyayı çalkaladı bizim forumda tık yok, puh size -.-

Ay anlatsana ayol.
Nasıl gıybetörsün sennnn

Ya takipteyim şuan olaylar çok sıcak kadkskdj
Boşanma davası açılıyor. Yaşar İpek Seren’in karnındaki çocuğun başka kadının yumurtasından olduğunu, kendisinin kobay olarak kullanıldığını iddia ediyor.
Seren de canlı yayın açıp öyle bir şey olmadığını vs anlatıyor ve 2 yıl boyunca şiddet gördüğü, gizli kayda aldığı videoları yayınlıyor.
Yaşar’ın kız kardeşi ve annesi de olayın içinde ama oralar karışık dur şimdi akdjskdj

Ya takipteyim şuan olaylar çok sıcak kadkskdj
Boşanma davası açılıyor. Yaşar İpek Seren’in karnındaki çocuğun başka kadının yumurtasından olduğunu, kendisinin kobay olarak kullanıldığını iddia ediyor.
Seren de canlı yayın açıp öyle bir şey olmadığını vs anlatıyor ve 2 yıl boyunca şiddet gördüğü, gizli kayda aldığı videoları yayınlıyor.
Yaşar’ın kız kardeşi ve annesi de olayın içinde ama oralar karışık dur şimdi akdjskdj

Şaşırmadım

Geri