Skipper
Üye
Yeryüzünde insandan daha acımasız ve hissiz bir varlık varmıdır acaba...?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeryüzünde insandan daha acımasız ve hissiz bir varlık varmıdır acaba...?
böyle yapan insanları asmak lazım.
Cok temizizdir -_-![]()
İnsanlığa zarar veren bir milletten hayvan sevmeleri de beklenemez zaten...
Ben bulduğum gibi aldım ama benden iki gün önce olmuş bu olay. Kimsenin umrunda olmamış. Iç kanamalar kırıklar neler neleri atlattı ama bi patiyi galiba hiç kullanamayacak. Diğeri de Allaha emanet.. 22 gündür orda nelerle uğraşıyor@Emare ciğim dilerim kısa sürede iyileşir. Senin gibi iyi niyetli insanlar olmasa zaten bu hayvanların hali nice olurdu...
Acil şifa diliyorum ve dediğin gibi hep vicdanlı insanlara denk gelsinler...Ben bulduğum gibi aldım ama benden iki gün önce olmuş bu olay. Kimsenin umrunda olmamış. Iç kanamalar kırıklar neler neleri atlattı ama bi patiyi galiba hiç kullanamayacak. Diğeri de Allaha emanet.. 22 gündür orda nelerle uğraşıyor
Yolları hep hallerinden anlayanlara çıksın en büyük duam..
Zaten ben o an vurduklarını görsem cıngar çıkarırım da genel de benden önce oluyor bu olaylarAcil şifa diliyorum ve dediğin gibi hep vicdanlı insanlara denk gelsinler...
Sürücüyü şikayet etmek çok önemli ve böylece başka bir hayvana da bu şekilde çarpıp kaçmamayı öğrenmiş oluyorlar. Malum herkes vicdanlı olmuyor ve yaptığı yanlışı cezalarla öğretmek gerekiyor.