Söyle İnsanoğlu Bu Kadar Acıyı Giyebilirmisin ???

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
CTCQVf.jpg

İnsanlığa zarar veren bir milletten hayvan sevmeleri de beklenemez zaten...

OcV6GV.jpg

neresi olduğunu bilmiyorum bilgiye ulaşamadım.

aşağılık insanlar bunlar,yaşamayı haketmeyen aynı şekilde celandırarak ölmesi gereken insanlar...

@Emare ciğim dilerim kısa sürede iyileşir. Senin gibi iyi niyetli insanlar olmasa zaten bu hayvanların hali nice olurdu...

@Emare vurup kaçmanın ve veterinere götürmemenin de para cezası var fakat sanırım plakayı alan olmamış. Aklında olsun, hayvan hakları polisi ihbar hattına plakayı bildirdiğin takdirde, sürücü hem ceza alıyor hem de hayvanın tüm tedavi masraflarını ödemek zorunda kalıyor.

@Emare ciğim dilerim kısa sürede iyileşir. Senin gibi iyi niyetli insanlar olmasa zaten bu hayvanların hali nice olurdu...
Ben bulduğum gibi aldım ama benden iki gün önce olmuş bu olay. Kimsenin umrunda olmamış. Iç kanamalar kırıklar neler neleri atlattı ama bi patiyi galiba hiç kullanamayacak. Diğeri de Allaha emanet.. 22 gündür orda nelerle uğraşıyor :(
Yolları hep hallerinden anlayanlara çıksın en büyük duam..

Ben bulduğum gibi aldım ama benden iki gün önce olmuş bu olay. Kimsenin umrunda olmamış. Iç kanamalar kırıklar neler neleri atlattı ama bi patiyi galiba hiç kullanamayacak. Diğeri de Allaha emanet.. 22 gündür orda nelerle uğraşıyor :(
Yolları hep hallerinden anlayanlara çıksın en büyük duam..
Acil şifa diliyorum ve dediğin gibi hep vicdanlı insanlara denk gelsinler...
Sürücüyü şikayet etmek çok önemli ve böylece başka bir hayvana da bu şekilde çarpıp kaçmamayı öğrenmiş oluyorlar. Malum herkes vicdanlı olmuyor ve yaptığı yanlışı cezalarla öğretmek gerekiyor.

Acil şifa diliyorum ve dediğin gibi hep vicdanlı insanlara denk gelsinler...
Sürücüyü şikayet etmek çok önemli ve böylece başka bir hayvana da bu şekilde çarpıp kaçmamayı öğrenmiş oluyorlar. Malum herkes vicdanlı olmuyor ve yaptığı yanlışı cezalarla öğretmek gerekiyor.
Zaten ben o an vurduklarını görsem cıngar çıkarırım da genel de benden önce oluyor bu olaylar :(

Geri