Sosyal medyada "Yılbaşı kutlamıyorum çünkü..." akımı başlatıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu akımı başlatanların çoğu zaten sefaletten dolayı kutlayamıyorlardır da bu sene kılıf bulmuşlar işte.

Vakko yılbaşı ağacı 110k
Siz girim yeni yıla ben hazır değilim param olunca giricem bb

Kutladığım zamanlar da oldu. Kutladığımda hayrını göremedim. Bir de kutlamamayı deniyoruz işte.
kutlayan kutlasın, kutlamayan da kutlamasın. Saçma salak tespitlerle insan zorbalamayı ne seviyorsunuz.

Davet eden olursa kutlarım. Ne var bunda. Ama o aptal ağaca tapınmam. Aptalca bulduğum o Noel şarkılarını da söylemem. Noel baba da olmam kimsenin hatırı için.

Santa Nicole
e20d63d7fd45789a1145cda226bdc7b47d0496a7_original.jpeg

Artık zevk vermiyor karşiim eskiden dansözler çıkardı yılbaşında. Bu gelenek yok olduğundan beri hevesim kaçtı

Ben yılsonunu kutluyorum. 31 Aralık gece 23.59 da ağacıma astığım vesikalıklarıma, yıl içerisinde ölümsüzleştirdiğim güpgüzel anlarıma sarılıp, hüzün dolu dakikalarımı bir kenara itip, kadehimi gelecek yıl sonlarına kaldırıp, tek tek dilimlediğim ekşi elmamdan da bir ısırık aldıktan sonra, yeni yılın ilk günü bir kaç dakika öncesi hiçbir şey olmamışcasına hayatıma devam ediyorum. Ağacım mı, o meyve vermeye, meyve verdikçe de ben salak salak gülmeye devam ediyorum jklhjfklj

yeni yılı kutluyorum ben... kutlamam bir hayrıma mı yoo ama zararıma da değil. yeni şeyler kutlanmaya, karşılanmaya değer değil midir?
ne kültürsüzlüğümüz kaldı ne dinsizliğimiz..... bazı şeyleri ayırt edilebilmeli. umarım bir gün:3

Fenerliler kesin kutlar.
Adamlar hasret böyle şeylere…

Bu incel herif niye sürekli gündem oluyor? Niye konuşuluyor, tam olarak vasfı ne?

Geri