oysa erkeklerde değildi.. ama bana meme attılar sAd..Hiç kimsenin çıplak fotoğrafını görmek zorunda değil kadınlar...
hakkımda savunulmadı sAdx2
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oysa erkeklerde değildi.. ama bana meme attılar sAd..Hiç kimsenin çıplak fotoğrafını görmek zorunda değil kadınlar...
taciz olaylarında erkeklerin mağdurdan da mağdur gösterilmesinden sıkıldık hocam, olan bu. neden hep biz kadınlar mememize, ‘oramıza buramıza’ sahip çıkmak zorundayız? siz çükünüze sahip çıkın bir kere de.Ya siz manyak mısınız? Taciz dediği pandik atmamış. Cükünün fotoğrafını atmış. Ne var bunda bu kadar?
Verseydin mahkemeye ki o da taciz sayılır.oysa erkeklerde değildi.. ama bana meme attılar sAd..
hakkımda savunulmadı sAdx2
tahrik sayılabilir diye şey etmedim slslsjitaciz sayılır.
Bir yerinize sahip çıkmayın. Adam da çıkmamış. Berabere yani. Taciz yok. Engellesin geçsin. İnsan utanır ya bana çük resmi attılar diye şikayet ederken. Sanki Muhittin dayı vatsaptan komşu karısı Nerimana çük atmış. Bak o dava konusu olur. Cinayet bile çıkar. Kadın dansçı işini yapıyor da denemez. Sahnede dans ederken çük gösterilmez. Ayıp. Keserler. Ama internet başka bişey.taciz olaylarında erkeklerin mağdurdan da mağdur gösterilmesinden sıkıldık hocam, olan bu. neden hep biz kadınlar mememize, ‘oramıza buramıza’ sahip çıkmak zorundayız? siz çükünüze sahip çıkın bir kere de.
taciz demek illa pandik yemek mi hocam yapmayın lütfen. hiç yakıştıramıyorum size bu tarz yorumları. sahnede dans ederken gösterilmez diyorsunuz; millet çükünü otobüste yolculuk yaparken açıyor. ah hocam ah.Bir yerinize sahip çıkmayın. Adam da çıkmamış. Berabere yani. Taciz yok. Engellesin geçsin. İnsan utanır ya bana çük resmi attılar diye şikayet ederken. Sanki Muhittin dayı vatsaptan komşu karısı Nerimana çük atmış. Bak o dava konusu olur. Cinayet bile çıkar. Kadın dansçı işini yapıyor da denemez. Sahnede dans ederken çük gösterilmez. Ayıp. Keserler. Ama internet başka bişey.
Keşke olmayadı yavbunlarin pipisi olmasa ne yaparlardi acaba ?
Bu yuzden bir dansci donem odevi icin orada bulunuyormus.Haaa anladım. Onlyfanstan atsa sorun olmazmış. Bedavadan attığı için sorun olmuş.
nesrin cavadzade ogicim. ben de isterim gitmeyi. beraber gideriz.hangi ünlüydü o ya.... gönderilen yarrock fotoğraflarından sergi açacağım diyen...... deneysel bir sergi..... harika olurdu valla, gitmek isterdim......
Kadınların bu şekilde para kazanmasını doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ancak yine de tacizcilerin bu tip durumları fırsata çevirme çabasını da hiç doğru bulmuyorum. Kim ne isterse yapsın fakat karşılığı asla taciz olmamalıdır.Arkadaşlar siz gercekten cok iyi ve erdemli kizlarsiniz. Ancak herkes sizin gibi degil maalesef. Yani tiktok'un ya da başka bir mecranın karanlık yüzünü pek bilmediğinizden kafa piril piril yasiyorsunuz. Allah hepinize uzun omurler versin. Nede guzel rahmana geliyorsunuz. Yani tiktok kullanan kizlarimizin, kardeslerimizim profillerine bir bakin derim oncelikle. Hani ufakta olsa bi kesif yapin. Eyw kimsenin kimseyi taciz etmeye hakki yok fakat zklcek gof penise yakin olur diye bir tabirde mevcut. Yani genel de bu tarz is yapan hanim kizlarimiz kapatirlar ozellerini ki burda dansci kizimiz olmadigi halde full kapali hesap kullanan var. Taciz edildigi icinde kapali olmayan var.
Eger aslı bekiro gibi poncik eli yuzu duzgun ablamiz bile e*co*arvip'e dusuyorsa. Biraz suphelenmenizde fayda var. Ve tiktok sandiginiz gibi bir mecra degil. Bu yuzden tiktok'ta yasanan cogu olaya pek uzulesim gelmiyor sahsen. Ben su an bu mesaji yazarken bile bir yerlerde birilerine pipi atiliyordur.
olay aslında çok basit lefty. sürekli bir karşı cins eleştirmenliği var, özeleştiri maalesef birçoğumuzda sıfır; e haliyle aynı şeyden bahsederken, dolambaçlı yoldan anlatmaya çalışıyoruz meramımızı. neydi şu laf : her hıyarım diyene tuzla koşmak(?) her meme açana çüküm var diye koşuyorlar sonra yine 'kolay yoldan para' kazanmayı eleştiriyorlar. -sözüm meclisten dışarı- garip.Kadınların bu şekilde para kazanmasını doğru bulmuyor ve onaylamıyorum ancak yine de tacizcilerin bu tip durumları fırsata çevirme çabasını da hiç doğru bulmuyorum. Kim ne isterse yapsın fakat karşılığı asla taciz olmamalıdır.
Bu tip mecralarda denetim yok ve kanunlar da yetersiz kalıyor, hal böyle olunca aklına esen istediği gibi davranabiliyor çünkü yasal bir karşılığı yok maalesef.
Kesinlikle... Talep var ki kadınlar da bu şekilde para kazanıyor. Madem doğru bulmuyor erkekler bu yapılanı, o zaman prim vermeyin ve onlar da bu işten para çıkmaz bize desin. Bu kadınları hem 24 saat takip ediyor hem de eleştiriyorlar, cidden tuhaf...olay aslında çok basit lefty. sürekli bir karşı cins eleştirmenliği var, özeleştiri maalesef birçoğumuzda sıfır; e haliyle aynı şeyden bahsederken, dolambaçlı yoldan anlatmaya çalışıyoruz meramımızı. neydi şu laf : her hıyarım diyene tuzla koşmak(?) her meme açana çüküm var diye koşuyorlar sonra yine 'kolay yoldan para' kazanmayı eleştiriyorlar. -sözüm meclisten dışarı- garip.