Sosyal Medyada ''Çok Mutlu'' İmajı Yaratıp Aslında Mutsuz Olan İnsanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Foruma attığım fotiler daha çok layk alıyor. Forumdan biri yıllar önce anlık’ta anlık paylaştığım için şey dediydi “burası onstogrom dogol”
hamfemdi ben deliyim

IMG_7748.jpeg

Çünkü insanların mutsuzluğundan mutlu olan insanlar olduğu için, başkalarını mutlu etmemek için böyle bir yola başvuruyorlar.
Eski müdürüm şöyle demişti, çorba da içsen, dişini kürdanla karıştır..
Teşekkürler müdürüm.

ben buna sadece sosyal medya olarak değil genel bakıyorum
volkan konak abimiz zamanında çok güzel söylemiş
herkesin bir derdi var durur içerisinde
zaten kafamızda dolaşan 479485729483991044827492039020285920273 tane derdimiz sıkıntımız var
en azından toplum içinde başkalarıyla beraberken ya da başkalarına karşı güleryüzlü olalım eğlenceli mutlu takılalım
olmaz mı

olmaz diyenin burnunu penseyle sıkarım

Son düzenleme:
Sosyal medyada çok şey paylaşıp ilgi bekleyen insanların pek tatmin edici bir hayatları olmadığını düşünüyorum. Diğer yandan zaten hiç kimse çok mutlu değil.

Nereden bu kanaate vardın çok merak ettim : ddd

:ddd

Bunu genelde rahatsız olduğun, hicivlediğin konularda kullanıyorsun.
Forumda ya da oyunlarda birilerinin samimiyetine sariyorsan genelde hayatinda bi seyler yolunda gitmiyordu en son.
Belki gercekten mutlulardir. Bi yalan içerisinde de olsalar.
Hangimiz bi yalana göz göre göre inanmadık ki bi zamanlar.

Son düzenleme:
Ben buraya takılırken hep mutluyum. Bir de Çikolata yerken. Onu da bıraktım gibi.

Ya öyle bişi olmak zorunda değil. Belki mutludur gerçekten

:ddd

Bunu genelde rahatsız olduğun, hicivlediğin konularda kullanıyorsun.
Forumda ya da oyunlarda birilerinin samimiyetine sariyorsan genelde hayatinda bi seyler yolunda gitmiyordu en son.
Belki gercekten mutlulardir. Bi yalan içerisinde de olsalar.
Hangimiz bi yalana giz göre göre inanmadık ki bi zamanlar.
faldan mı baktın hayatımın nasıl gittiğine, burcumdan mı : ddd

Tabii ki.
Ara ara muhakkak bakarim horoskobuna, dert edinirim.

Yukarıdaki mutluluğa dair attığım mesaj çok farklı şekillerde yorumlanabilir. Gerçekten forumda kimin mutlu görünüp görünmediğini önemsemeden de o mesajı yazmış olabilirim mesela. Başka bir noktaya hizmet etmesi adına… : ddd
Herkes kendince yorumluyor, saygı duyarım…

Yukarıdaki mutluluğa dair attığım mesaj çok farklı şekillerde yorumlanabilir. Gerçekten forumda kimin mutlu görünüp görünmediğini önemsemeden de o mesajı yazmış olabilirim mesela. Başka bir noktaya hizmet etmesi adına… : ddd
Herkes kendince yorumluyor, saygı duyarım…

:)

Geri