Sosyal Medyada ''Çok Mutlu'' İmajı Yaratıp Aslında Mutsuz Olan İnsanlar

Konu sahibi son olarak 577 gün önce görüldü
Herkes bizi çok mutlu sansın diye sanırım yapıyorlar:p
Yeni gelinlerin hele çok mutluyuz, çok seviyoruz birbirimizi, kurabiyeler sandalyelere oturmazsa mutluluğumuz belli olmaz, o kahvaltı sofrası muhakkak çekilecek:p Çay tv manzaralı çekilecek :p
Zor işler :D

Kendini Kandırıp Avutan insanLar.

bende fakir ve aşırı mutsuz felan gösteriyorum çok tatlış oluyo gerçekten fakirim ama

Ben zengin gösteriyorum olur mu-.-

kendi içlerindeki huzursuzluğu asla atamazlar mutluluk varsa da yerinde seken birşey haline gelir

Birlikte fotoğraf çekilirken ağızları kulaklarına varacak şekilde gülümseyen, fotoğraftan sonra da somurtup telefonlarına dönen sevgililer..

Bu genelde evlılıgınde yanlıs kararlar veren ınsanların yaptıgı bır eylem , ilişkilerinde cevresının rızasını tam olarak almamıs , onların uyarılarına kulak asmamıs ınsanlar , cevresınden gelecek tepkıler nedenıyle mutsuzluklarını mutluymus gıbı yaparak , bunuda sosyal medya da paylasarak gızlemeye calısıyorlar.Tabi ki sonrasında daha buyuk mutsuzlukların esıgıne gelıyorlar orası da olayın başka bır ıc yuzu

Arkadasimiz Nevsehir,Urgup, Goreme gezdi. Tabi bizde onunla birlikte her anini izledik, bileti alisini, ucaga binisini, hotele gidisini,gerek paylastigi videolardan, gerek canli yayinlari, gerekse fotolariyla an ve an bizi mahrum etmedi sagolsun. Bi ara tuvalete banyoya filan da girecek tovbe hasa ordan da yayin yapicak diye korktum ama okadar ileri gitmedi.

Sosyal ağlarda insanlar aşırı mutlu, aşırı güzel, aşırı zengin, aşırı lüks görünme çabasında. Gösteriş manyağı olmuş insanlar. Başkalarına karşı kendisini yukarılarda gösterme ihtiyacı duyuyor.

ayyy forumda da ondan bitane var :pppp bıktık bıktık kusturdu artık :ppp menopoza girmeden alan olsa da kurtulsak forumcak :pppppppp

İç dünyasını belli etmek istemeyen insanlardır.

belki mutlu
belki mutsuz
belki nispet
belki haset
belki umrumda
belki değil
belki saçmalık
belki gerçek

sonu gelecek gibi değil
yeter bu kadar

Ben bu söylenenlere katılmıyorum, her insanın mutlu olmasından daha güzel ne olabilir belki sorunlarını anlatsa ne hangimiz yardımcı olacağız teselli etmekten başka bunu bildiği için iç dünyası ile dış dünyası farklılık gösterebiliyor herkes mutlu olsun ya temennimiz o

Evet elalem önemli. Başkası bizi kusursuz görmeli. Aksi halde mazallah…

İyi de bana ne ya da bize ne??
kim ne yaparsa yapsın başkaları mutluysa hı hı kesin mutsuzdur demenin mantığı nedir? Bana ne abi kimin ne hali varsa görsün ben mutluyum ve kendime yetecek kadar da param var bu sadece ve sadece beni ilgilendirir.

nasıl ayırt ediyorsunuz mesela gerçekten mutlu olanla, mutluymuş gibi davrananı… yapmayın öyle şeyler, gereksiz.

Ben her türlü belli ediyorum ne yazık ki..

Geri