Sos! Silinen telefon numalarını ve fotoğrafları nasıl geri getiririm ?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
https://www.technopat.net/2015/08/17/android-cihazlarda-silinen-dosyalar-nasil-kurtarilir/

telefonun hafızasında ise cihazın rootlu olması lazım ki bu uzman işi sayılır, rootlu değilse de sadece hafıza kartını bilgisayara okutup kurtarma programlarından medet umabilirsiniz
hayati önem taşıyan veriler ise profesyonel yardım alın, değilse üzülmeyin yapacak bişey yok

Yok yahu o kadar da degil. : ))) Tamam teşekkür ederim.

Silinen telefon numalarını ve fotoğrafları nasıl geri getiririm ?

Şeklinde değiştirdim konu başlığını da belki işi bilen birileri başlığı görüp yardım edebilir.

Sos başlığı çok açıklayıcı değildir çünkü ^^

Bu teknolojiden ne çektin be İncir. :/

Silinen telefon numalarını ve fotoğrafları nasıl geri getiririm ?

Şeklinde değiştirdim konu başlığını da belki işi bilen birileri başlığı görüp yardım edebilir.

Sos başlığı çok açıklayıcı değildir çünkü ^^
Ya benim başlıklarım hep bir olay zaten. :D

Bu teknolojiden ne çektin be İncir. :/
Hiç sorma. :D

Ugrastirir karmasiktir ondan. :T:
Hadi ya :/ Neyse deneyelim bir..

Rehber için birşey diyemem ama fotograf ve belgeler icin kurtarma programları mevcut birkac program vardi ama aklimda degil google dan arama yaparsaniz çıkacaktır büyük ihtimal fotograflariniz geri gelecektir. Ancak bu islemi biran önce yapin ki ustune veri yazilmasin.

Birde formattan sonra google hesabiniza giriş yaptinizmi yapmadiysaniz bir yapin google rehberi otomatik yedekleyebilir belki

Rehber için birşey diyemem ama fotograf ve belgeler icin kurtarma programları mevcut birkac program vardi ama aklimda degil google dan arama yaparsaniz çıkacaktır büyük ihtimal fotograflariniz geri gelecektir. Ancak bu islemi biran önce yapin ki ustune veri yazilmasin.

Birde formattan sonra google hesabiniza giriş yaptinizmi yapmadiysaniz bir yapin google rehberi otomatik yedekleyebilir belki

Umudumu yitirdim. =((

Aslında 10 dk sürmez yapacağınız islem . Diskdigger programını indirin telefonu pc ye 'usb yığın depolama' olarak baglayin sonra programdan telefonu secerek tarayin bir sıkıntı çıkmaması lazım. Denemekte fayda var siz bilirsiniz

Geri