Sos! Silinen telefon numalarını ve fotoğrafları nasıl geri getiririm ?

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Arkadaşlar telefonuma reset attım resimlerimin hepsi gitti numaralar da dahil. Geri getirmenin bir yolu yok mu ? :/

Geçmiş olsun. Daha da getiremezsin geri. :/

tel no var mı tel no bakalım ordan belki bişey yapabiliriz dssdfs

Aynı sorunu ben de yaşadım. O yüzden soğuk su iç ben de öyle yaptım :d Hatta telefon komple açılmıyor benim. Formatta atmadım. Evlat acısı gibi dimi :/

Resimleri falan silinse bile sanki bu işin uzmanları geri getirebiliyor. Bal Porsuğu ?
Drive'a kaydetsene İncir silinmesini istemediğin verileri.

bence incir derdim var bölümü sorumlu editörü olsun [emoji48] [emoji48]

geçmiş olsun, numaramı vereyim mi

Android kullanıcıları için söylüyeyim GOOGLE hesabını laf olsun diye açmıyoruz :) o hesap bir çok şeyinizi yedeklemenizi ve tür sorunlarda hemen çözmenizi sağlayan bir şey.

Bundan sonrası için öneri olsun madem

Numalarını google hesabına kaydederek yap,sim yada telefona kaydetme
Fotoğraflarını ise Google Fotoğraflarım adlı uygulamayı yükleyerek yedekle böyle sorunları hiç ama hiç yaşamazsın.

Maalesef numaların ve resimlerin geri getirilmesi imkansız gibi duruyor ama şu var eğer numalarını kullandığın hat ne ise artık onun müşteri hizmetlerini arayarak yedekleme yaptıysan oradan geri getirebilirsin.

Sos la ilgili bise görmedim neyse byess grsz yrn ins .s

Aynı sorunu ben de yaşadım. O yüzden soğuk su iç ben de öyle yaptım :d Hatta telefon komple açılmıyor benim. Formatta atmadım. Evlat acısı gibi dimi :/
Öyle =(((

Resimleri falan silinse bile sanki bu işin uzmanları geri getirebiliyor. Bal Porsuğu ?
Drive'a kaydetsene İncir silinmesini istemediğin verileri.

Ya aslında hep laptoba aktarıyordum ama son çektirdigim resimleri falan aktarmayı unutmuşum. : (( Çok kötü oldu ya.

Gelmez geri :T:

Android kullanıcıları için söylüyeyim GOOGLE hesabını laf olsun diye açmıyoruz :) o hesap bir çok şeyinizi yedeklemenizi ve tür sorunlarda hemen çözmenizi sağlayan bir şey.

Bundan sonrası için öneri olsun madem

Numalarını google hesabına kaydederek yap,sim yada telefona kaydetme
Fotoğraflarını ise Google Fotoğraflarım adlı uygulamayı yükleyerek yedekle böyle sorunları hiç ama hiç yaşamazsın.

Maalesef numaların ve resimlerin geri getirilmesi imkansız gibi duruyor ama şu var eğer numalarını kullandığın hat ne ise artık onun müşteri hizmetlerini arayarak yedekleme yaptıysan oradan geri getirebilirsin.
Yok öyle bir yedekleme yaptıgımı hatırlamıyorum.

Süpermiş. =((((((

Ugrasmasin hic hem yapamaz hem de gitmis onlar :T:

Geri