X
Xena
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Arkadaşlar telefonuma reset attım resimlerimin hepsi gitti numaralar da dahil. Geri getirmenin bir yolu yok mu ? :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun. Daha da getiremezsin geri. :/
google kaudettiysen olabilir
Soda içiyorum.Suyun çok soğuk olmasın canım bir de boğazların şişmesin kıyamam. :p
Öyle =(((Aynı sorunu ben de yaşadım. O yüzden soğuk su iç ben de öyle yaptım :d Hatta telefon komple açılmıyor benim. Formatta atmadım. Evlat acısı gibi dimi :/
Resimleri falan silinse bile sanki bu işin uzmanları geri getirebiliyor. Bal Porsuğu ?
Drive'a kaydetsene İncir silinmesini istemediğin verileri.
Yok öyle bir yedekleme yaptıgımı hatırlamıyorum.Android kullanıcıları için söylüyeyim GOOGLE hesabını laf olsun diye açmıyoruzo hesap bir çok şeyinizi yedeklemenizi ve tür sorunlarda hemen çözmenizi sağlayan bir şey.
Bundan sonrası için öneri olsun madem
Numalarını google hesabına kaydederek yap,sim yada telefona kaydetme
Fotoğraflarını ise Google Fotoğraflarım adlı uygulamayı yükleyerek yedekle böyle sorunları hiç ama hiç yaşamazsın.
Maalesef numaların ve resimlerin geri getirilmesi imkansız gibi duruyor ama şu var eğer numalarını kullandığın hat ne ise artık onun müşteri hizmetlerini arayarak yedekleme yaptıysan oradan geri getirebilirsin.
Süpermiş. =((((((Gelmez geri :T: