Ama ya öyle düşünmüyorsam?Onaylasaniz ne olur sanki bi kararsiz garibi mutlu etmis olursunuz ...
Aksine fikir belirtince de ya çirkinleşiyorlar saldırıya geçiyorlar ya da inciniyorlar, üzülüyorlar.
Onun yerine sormamak daha evla gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ama ya öyle düşünmüyorsam?Onaylasaniz ne olur sanki bi kararsiz garibi mutlu etmis olursunuz ...
Bebeğim bu biraz sert azıcık nahif bir nick seç su gibisin onu yansıt biraz : D
Chet olayını ben zirvede bıraktım .. sarmıyor şaka bir yanaBurda iki kişi sormuştu Zana nerde chat yapıyorsun diye birisi salağın tekiydi ahhaahah
Ben hergün kaseti sarıyorum sıkılırsan söyle SjssjChet olayını ben zirvede bıraktım .. sarmıyor şaka bir yana![]()
Hangi sitede chat yapıyorsun bizde gelelim mxkdkdk"Hangi sitede chat yapıyorsun bende geleceğim "
: D
Emin misin herkese söylemem Sjsjsjssj hatta burdan biri bulmuş banlıyken geldi sohbet ettik AhahahaHangi sitede chat yapıyorsun bizde gelelim mxkdkdk
Eminim kdkdkd radyo yayınları güzel oluyor dinlemek nzjs chat sarmaz da bu saatten sonra kdkdEmin misin herkese söylemem Sjsjsjssj hatta burdan biri bulmuş banlıyken geldi sohbet ettik Ahahaha
Hemen yazıyorum o haldeeeeEminim kdkdkd radyo yayınları güzel oluyor dinlemek nzjs chat sarmaz da bu saatten sonra kdkd
Tamam lzlslsHemen yazıyorum o haldeeee
Peki hemen yazıyorum deyip forumdan çıkmamTamam lzlsls
Kibarca kaçmak diyoruz biz buna mslskksPeki hemen yazıyorum deyip forumdan çıkmam)