Sorulmasından Nefret Ettiğin Soru Ne ?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Nerelisin, belediye işe girdiğim ilk gün aynı soruyu soran dördüncü kişiye kafa atıp, ilk gün işten atıldım.
Dünyalıyım **Spam/Adversiting** dedim.

ruh halime göre çok değişir bu. bazen naber dediklerinde bile sinirlerim bozulabiliyor, niye soruyor bu diyebiliyorum. genel olarak düşünürsem de ''yok mu evlilik falan?'' ya da kişisel birçok şeyin gereksiz kurcalanmasını sevmiyorum. evlilik olmadığını bilenler soruyor bi de bunu. ne istiyorsunuz arkadaşlar evlenmeyen insanlardan? naptılar size? evlilere de çocuk sorusu sorulmasını hiç sevmem mesela. yapmak istemeyenler olacağı gibi, çocuk sahibi olamayan bir sürü de insan var. kabalık bence. size ne yani, sen mi büyüteceksin, sen mi bokunu temizleyeceksin?

Nefret ettiğim sorudan ziyade soru sorulmasından nefret ettiğim anlar var.
Herkesin vardır fakat o anlar beni ekstra sinir ediyo.

genel olarak soru sorulmasindan nefret ederim ancak özel alan ihlaline giren soru türlerinin hepsine gicigimdir.
ne iş yaptığımdan,nerede okuduğumdan,kiminle sevgili olduğumdan size ne?
bu arada nasılsın sorusuna bile gıcık olabilirim

Özel hayat mahremdir özellikle bana sorulması gerekmiyor. Bir başkasına da sorulsa aynı oranda mahcup hissederim kendimi ve rahatsızlık duyarım.
Eski bir iş arkadaşım çocuk için tedavi görüyor ve süreci ciddi anlamda sancılı geçiriyor sayısız tüp bebek tedavisi, sayısız hayal kırıklığı.. Hadsiz biri neden çocuk sahibi olmadığını soruyor, verdiği mücadeleden bihaber. Bu sebeple insanın kendi dünyası ile ilgili şeyleri merak etmiyorum, sormuyorum bir başkasına sorulmasından da hoşlanmıyorum. Bu yaşı olur, maaşı olur, evlilik olur, çocuk düşünüp düşünmediği, varsa ikinci çocuğu ne zaman düşündüğü vs vs..

gördünüz genel olarak toprak burclari böyledir.
melodramdan tut yeldaya kadar hepimizin uyuz olduğu şey özel alan.

Nerelisin? sorusundan haz etmem Ankaralıyım dediğimde beni alemci zannediyorlar ^64

bu tarz kişilere ısrarla kibar cevap verdiğinizde özellikle işinizi duyduklarında " oo sana koymaz " dediklerinde yine bozmuyorum.

o ana ve kişisine göre değişebilir, cevap vermem zaten

Canim istediginde de cevap verip istemediginde vermedigimden nefret ettigim bi soru olmadi hic .

Borc istemesin kimse.

Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun, yok mu kimse ha bir de maaş ne kadar alıyorsn :emoji_smirk:

Ne sorarlarsa sorsunlar işime gelmiyor ise havada kalır o soru Ssjsjsj

Geri