Sadri Alışık
Üye
Saol knk grs .do konuya girmeyelim nese arkadaşların sorularını al ben tanıyorum zaten seni .d hadi kolay gelsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Saol knk grs .do konuya girmeyelim nese arkadaşların sorularını al ben tanıyorum zaten seni .d hadi kolay gelsin
20 yasindayim . Bekarim . Calismiyorum simdilik .d sadri alisigi ve yesilcami sevdigim icin bu nicki sectim.d
Aksam uplicam bide aksam forum dolu oluyor .dup:hö:
Aksam uplicam bide aksam forum dolu oluyor .d
Tesekkur ettim .d iyi olurtamam arada ben up larım yeterki senin konun hit olsun yaa kaçar mı bu fırsat herkes sorsun aklındakini xd
Sorularin cok guzel .dHarikasın ya kendi kendini konuk ilan etmişsin :sırıt:
Hayatta vazgeçmem dediğin şeyler nelerdir[emoji14]
Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 film :sırıt:
Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şarkı [emoji14]
Uğurlu rakamını alayım birde [emoji14]
Aklıma geldikçe yazarım sorular ben![]()
He birde cast away filmini alabilirim yanima . Issiz adada cok isime yarar zira issiz adada yasam filmidir kendileri .dHarikasın ya kendi kendini konuk ilan etmişsin :sırıt:
Hayatta vazgeçmem dediğin şeyler nelerdir[emoji14]
Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 film :sırıt:
Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şarkı [emoji14]
Uğurlu rakamını alayım birde [emoji14]
Aklıma geldikçe yazarım sorular ben![]()
Forumda konuk olma muhabbetini hic bilmiyordum. Sadece boyle bi konu actim oylesine .Peki neden kendini konuk ettin açıkla bakalım söyleseydin biz bu hafta konuk ederdik seni [emoji14]
Begeniyorum evet .dKendini begeniyormusun?
Forumda konuk olma muhabbetini hic bilmiyordum. Sadece boyle bi konu actim oylesine .
Cidden .d