Sadri Alışık
Üye
-
-
-
-
-
Sorularinizi alayim.d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bulustuk da artik nickimden dolayi boyle sorular gelmesini istemiyorum ya .do tarafta da buluştunuz mu çolpan ilhan la?
Iyi seyler hissetmedim knk .d1man 1jar izlerken ne hissettin ?
Bulustuk da artik nickimden dolayi boyle sorular gelmesini istemiyorum ya .d
Fark etmez sorular her türden soru sorabilirsin .dha öyle mi, ben konsepti anlamadım sanıyorum.
peki, nasıl sorular soralım? neden soralım?
Iyi seyler hissetmedim knk .d
Fark etmez sorular her türden soru sorabilirsin .d
Her türden olabilir fark etmez .dtamam bro nasıl sorular istiyorsun ?
Orkun ben .dsen kimsiniz?:benmi:
Her türden olabilir fark etmez .d
Oralet osmanı biliyorum.5 dklik bi reklamdi . Yadigar ejderi , vahi özü , hale soygazi ve danyal topalanıda biliyorum.doralet osmanı bilirmisin sen , hadi çamanı ,vahi özü ,yadigar ejderi , hale soygaziyi , danyal topatanı
Oralet osmanı biliyorum.5 dklik bi reklamdi . Yadigar ejderi , vahi özü , hale soygazi ve danyal topalanıda biliyorum.d
Yanlis yazabilirim knk.d sende herkese herkez dedigim gibi .dbak topatan olmasın o , hava hava demin ordan biri hava dedi g.tnzdn elemnt uydurmayın tahta yok
20 yasindayim . Bekarim . Calismiyorum simdilik .d sadri alisigi ve yesilcami sevdigim icin bu nicki sectim.dadam kendi kendini hafta konuğu yapmış ayol xd
kaç yaşındasınız?
medeni haliniz nedir?
çalışıyor musunuz? sigortanız var mı?
ev-arabanız var mı?
neden bu nick?
tşkler.
Yanlis yazabilirim knk.d sende herkese herkez dedigim gibi .d