Sorular sorular

• Kullanıcı GHoST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 4435 gün önce görüldü
Beyaz atlı bir prens ya da bu filmin jönü olmadığımı biliyorum. Kimim ben ? Yel değirmenlerine savaş açan Don Kişot’un, yirmi birinci yüzyıl temsilcisi mi ? Hayatımızda neden bu kadar soru var anlamakta güçlük çekiyorum. Sorular, soru işaretleri ve her daim cevap bekleyen insanlar…Nefret ediyorum sorulardan. Soruların olmadığı bir hayat yaşamak istiyorum, mümkün mü ?

Ahh…

Çocukluğumuzda başlayan o masum sevgiler olsaydı . Senin misketlerimden daha güzel olan gözlerine vurulmadan çok önce; hâlâ çalınan misketlerine ağlayan, o küçük çocukta kaldı ruhum sanıyordum. Oysa bugünlerde; yanılgıların ve ön yargıların esiri olmuş bir dünyanın merkezinde, sensizlik ve sessizlik türküleri söylüyorum.

Mahalle maçlarında; sen bizi seyrederken , kendimi Maradona hissettiğim zamanlar vardı. Bakkala ekmek almaya giderken gözlerinin içine bakıp kıpkırmızı oluşun, hâlâ gözlerimin önünden gitmiyor. Senin adın çocukluğumdan kalma güzel hatıraların; en ücra köşesinde saklıdır.

Değişen zaman, değişen hayatlar ve değişen insanlar…

Sahip çıkamadığım her öyküyü, üç beş kelime ile anlatmak mümkündür. Ancak sana roman yazsam, kaç seri çıkar? Henüz bunun kararını verebilmiş değilim.
Bütün gerçekleri bir kenara bırakıp artık kabul etmem gereken kesin bir şey olduğunu düşünüyorum.

Galiba bende büyüdüm artık, sende bıraktığım çocukluğumdan sonra….

Yağmurlu Bir İstanbul Sabahından
29.03.2014
GHoST

Ah o çocukluk..
Tek masum olduğumuz zaman dilimleri.

Çok beğendim ya. Hani o kadar çok şey demek istedim ki şuan.. yazarsam daha çok özlerim çocukluğumu.

Yüreğine kalemine sağlık

Ah o çocukluk..
Tek masum olduğumuz zaman dilimleri.

Çok beğendim ya. Hani o kadar çok şey demek istedim ki şuan.. yazarsam daha çok özlerim çocukluğumu.

Yüreğine kalemine sağlık

Üzerine kirlenmemiş öyküler yazılabilecek, en güzel zaman dilimidir.
Aslında daha da uzun yazardım ama bazen üç beş kelimenin anlatımı da güzel oluyor.
Başarabildiysem ne mutlu bana. : )

Bende yazılarımın çoğunu yarıda kesiyorum. Neden böyle oluyor ben sana söylim..
Köşe yazarlığı yaptığım gazete sahibi de yazar ve programcı. Bana dediği şey bu" içinde her şey dolduğu zaman kalemine alman zorlaşır. Zamanla her şeyi yerine yapabileceksin. Yazmak sabır ister. " dedi. Ne zaman dolsam bir konu da yazmam zorlaşır. Bende yarıda kesiyorum ama sonra başka bkr şiir ile anlatmaya devam ediyorum.
Bırakma sen yazmayı. Bence Başara bilirsin :)

Bende yazılarımın çoğunu yarıda kesiyorum. Neden böyle oluyor ben sana söylim..
Köşe yazarlığı yaptığım gazete sahibi de yazar ve programcı. Bana dediği şey bu" içinde her şey dolduğu zaman kalemine alman zorlaşır. Zamanla her şeyi yerine yapabileceksin. Yazmak sabır ister. " dedi. Ne zaman dolsam bir konu da yazmam zorlaşır. Bende yarıda kesiyorum ama sonra başka bkr şiir ile anlatmaya devam ediyorum.
Bırakma sen yazmayı. Bence Başara bilirsin :)

Yazmak benim çok uzun süre ara verdiğim bir şey. Çoğu zaman son kelimesine karar veremedim diye sildiğim yada yırttığım yazılar olmuştur.
Kendimi geliştirmek istiyorum.Eleştiriyi ve hatalı noktaların belirtilmesini her zaman severim.

Çok şey bilmiyorum ama yardım ederim sana , tabii istersen :cici:

Istedikten sonra her şey yapılır :)

Geri