Soru Cevap

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Kaygılanacak bir durum varsa kaygilanmiyorum, zinde hissediyorum.
Her şey normalse bi iç sıkışması hali, bunalım, diken üstünde hissetme hali mevcut.

En son tanık olduğun kriminal bir olgu?

Hatırlamıyorum

En sevdiğin şarkı

the hu - wolf totem

bana bir başucu şarkısı önerecek olsan ne olurdu?

(ne zamandır bu konuyu görüyordum ama hiç girip bakmamistim. böyle bi konu olduğunu tahmin etmemiştim hiç, güzelmiş)

acımı anlayabilirsiniz ama onu hissedemezsiniz
kirazın tadı.

tekrar tekrar izleyebilirim dediğin bir film?

Sıkıliyosun bı sure sonra, yüzüklerin efendisi var misal o kadar çok izledim ki çoğu replik ve sahne ezberimde ama bir daha izlermiyim bilemiyorum.

Senin için çok önemli olan bir nesne, sebebiyle birlikte ?

çok önemli mi ya da maneviyat açısından bir önemi var mı onu bilemem ama günümün içinde en çok kullandığım nesne kulaklık.
müzik dinlemek aşırı rahatlatıyor beni bu yüzden ilk sıraya bunu yazıyorum.

aynı soruyu soruyorum ben de.

Son dönemde bir kaç parça taso seti istettim yurtdisindan, baktıkça,gordukce yada denk geldikçe cocuklugum aklıma geliyor aynı duyguları bire bir olmasada hayal meyal tekrardan yaşayıp bazı şeyleri yâd ediyorum, çok kıymetli değil ama severim yinede.

Salçalı ekmek senin için ne ifade ediyor ?

Küçükken köyde anneannem salça yaparken emeğimize sürer yerdik anılar eskiler ve özlem.

Yapabildiğin en iyi yemek?

Yapabildiğim en iyi yemeğin dolma ve pirinç pilavı olduğu söylenir. :)

Kendinde en çok eleştirdiğin özelliğin nedir?

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
Kullandığı kelimeler, kurduğu cümleler, etrafındaki insanlarla olan iletişimi ve bulunduğu ortamda kendisine nasıl yaklaşım içerisinde olunduğu, saygınlığı. Bunlar ilk evrede dikkatimi çeker.

Yeni birini tanırken hangi özelliğe sahip olması seni çok heyecanlandırır?

Biraz klişe yada kendini beğenmişlik olarak yorumlanabilir bu yazdığım fakat bu beni heyecanlandirabilecek bir şey degil; ama soruna şu şekilde cevap verebilirim, cömert veyahutta yerine göre fedakarlık yapabilen insanları oldum olası sevmiş ve begenmisimdir.

Hayalindeki dünya yada yaşamayı hayal ettiğin dünya?

''hayalimdeki dunya'' yok, oldugu gibi kabul ediyoruz ve en iyi sekilde guzelce yasamayi umut ediyoruz diyelim. cevremizi de guzellestirerek. yasamayi hayal ettigim dunyayi kismen yasiyorum aslinda. icimdeki ben ve isteklerim, ilgi alanlarim, bununla ilgili her sey ''benim dunyam''da

''ayni soru''

İnsansız hava sahası...
Sırbistan ya da Bosna'da yaşamayı isterim gibi...
İnsanlar güvenini kırınca ne gibi düşüncelere kapılırsın?

Tiksinti

birine güvenmek ne kadar zaman ister yada nasıl güvenini kazanır karşındaki

güven iki taraflıdır, tek tarafın çabasıyla olusmaz ya da kazanılmaz
iki tarafın da çaba gostermesi gerekir, denklemden bir taraf çıkınca güven durumu çöker.

herkese her şeyi anlatmak doğru mudur?

Asla değildir biraz yerimizi ve haddimizi bilmek değer verdiklerimizin sınırlarını korumak bizi insan yapan şeylerden en önemli etkendir.

Uzun yolculuk sever misin?

Van dan İstanbul a nerdeyse 24 saat hoş muhhabet biri ile çekilebilir belki :)

yapmış olduğun en uzun yolculuk kaç saatti ?

Geri